Австралия преживява трудни дни. Из цялата страна бушуват горски пожари.

...
Австралия преживява трудни дни. Из цялата страна бушуват горски пожари.
Коментари Харесай

Пожарникари спасиха дома на австралиец и му написаха бележка, която умили мрежата СНИМКА

Австралия претърпява сложни дни. Из цялата страна бушуват горски пожари. Появиха се и първите известия за жертви и стотици хора, останали без дом. Но и в тези тежки времена има място за малко доброта.

Жител на дребното градче Урунга в източната част на страната показа в обществената мрежа история, която назова „ сърцераздирателна вест в сърцераздирателната хроника”. Пол Секфи прекарал уикенда отвън дома си, който бил в гората. Когато се прибрал у дома, с смут открил, че в близост е горял пожар.



Огънят бил разрушил всички постройки в парцела му и изгорил земята, само че основната постройка била невредима. А когато влезнал в нея, в кухнята разкрил доста блага записка от пожарната работа.



„ За нас беше чест да спасим дома ви. Извинявайте, че не успяхме да спасим останалите постройки.
P.S. Използвахме малко от вашето мляко”.



Пол качил умилителната записка в обществената мрежа, отбелязвайки, че това е най-хубавата записка, която е откривал в кухнята си, откогато се е оженил.

Постът му безусловно взриви мрежата и бе споделена от над повече от 4700 души. Сред тях се оказал и създателят й – Кейл Харди-Портър. Пожарникарят се извинил за ужасния си почерк и разказал в детайли за битката с огнената буря, написа „ Мирър”.



„ Много се веселя да узная, че бележката ви е дочакала непокътната (след като пожарът отстъпи, бяхме длъжни да си тръгнем”. Екипът ни от четири индивида направи всичко допустимо, само че за жалост, двата ви навеса не устояха нито секунда.



Известно време домът ви беше нашето укритие. Тогава намерихме и хладилника с млякото. Още един път, доста се радваме, че сторихме малко положително в тези ужасни условия. Желаем ви всичко най-хубаво в бъдеще”.





Всички интернет консуматори са безапелационни, че пожарникарите са същински герои.



„ Ако преди малко бяхте избавили дома ми, целият ми ледник е на ваше разположение”, написа фейсбук консуматор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР