Австралия е готова да доставя втечнен природен газ на европейските

...
Австралия е готова да доставя втечнен природен газ на европейските
Коментари Харесай

Австралия спасява Европа с втечнен газ, ако Русия намали доставките

Австралия е подготвена да доставя полутечен природен газ на европейските страни, в случай че изпитват дефицит на съветско гориво, заяви през днешния ден федералният министър на естествените и водните запаси Кийт Пит.

Според него Австралия „ има подготвеност да окаже помощ в отговор на всяко искане за доставка на полутечен природен газ “, което постъпи от европейските страни при „ дефицит на газ от Русия “.
Кризата за газ и ток: Стратегията на Русия в действителност е да употребява американското пазарно оръжие
Миналия петък (8 октомври) съветският енергиен колос " Газпром " разгласи, че спореният газопровод " Северен поток " 2 е изцяло подготвен да...
Прочети повече
„ Австралийските експортьори на полутечен газ са водещи международни компании и надеждни снабдители, които имат опция да доставят сила по целия свят “, сподели той в изявление за вестник „ Australian “. Министърът акцентира, че страната му може да задоволи възходящото търсене в международен мащаб и да бъде благонадежден снабдител на полутечен газ.

Изявлението на Кийт Пит бе направено след известието, че Съединени американски щати разискват със съдружниците и сътрудниците си опцията за доставки на спомагателни размери газ за Европа при положение на изостряне на обстановката в Украйна. Изданието отбелязва, че в договарянията в търсене на различни доставки на газ за европейските консуматори са взели участие и представители на австралийски компании за рандеман и преправка на газ, както и редица министри от федералното държавно управление на страната.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР