Австралиецът Танаси Кокинакис продължава успешно защитата на титлата си на

...
Австралиецът Танаси Кокинакис продължава успешно защитата на титлата си на
Коментари Харесай

Кокинакис продължава успешно защитата на титлата си в Аделаида

Австралиецът Танаси Кокинакис продължава сполучливо отбраната на купата си на АТР 250 шампионата в Аделаида и към този момент се класира за полуфиналите на конкуренцията, откакто надигра с 6:3, 6:7 (4), 6:1 сърбина Миомир Кецманович.

В първия сет единствено един пробив беше задоволителен за Кокинакис, с цел да завоюва частта след 6:3, само че Кецманович изравни резултата в сетовете, откакто измъкна втория във тайбрек.

Решителната трета част обаче мина напълно под контрола на австралиеца, който осъществя два пробива по пътя си към триумфа с 6:1, който подпечата мястото в полуфиналите на конкуренцията.

Следващият противник на Танаси Кокинакис ще бъде №4 в схемата Роберто Баутиста Агут, който надигра в напълно испански дуел седмия подложен Алехандро Давидович Фокина с 6:3, 6:2.

В другия полуфинал един против различен ще се изправят Сон-уу Куон и Джак Дрейпър. Кореецът се оправи с шведа Микаел Имер след 6:1, 6:2, до момента в който британецът Дрейпър надви над поставения под №3 Карен Хачанов след 6:4, 7:6(3).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР