Австралиецът Ричард Пизи е изправен срещу обвинения в безразсъдно поведение

...
Австралиецът Ричард Пизи е изправен срещу обвинения в безразсъдно поведение
Коментари Харесай

Австралиец на съд заради подигравки към умиращи полицаи след катастрофа

Австралиецът Ричард Пизи е изправен против обвинявания в неразумно държание и възпрепятстване на правораздаването, тъй като при злополука с полицейска кола, снимал умиращите чиновници на реда с телефона си, след което избягал.
След гонката с полицията в Бургас: Три обвинявания за водача на автомобила В петък вечер той бе преследван от 5 полицейски патрула и мина през основните пешеходни зони в центъра на Бургас
Инцидентът се е случил в края на предишния месец, когато Пизи бил спрян за инспекция поради шофиране с превишена скорост на автомагистралата. Малко по-късно хладилен камион се врязал в полицейската кола и неговия автомобил.

Пизи по знамение останал незасегнат, само че четиримата служители на реда в патрулната кола починали.
Снимка: БГНЕС / EPA
Полицията твърди, че той е снимал сцената с телефона си, преди да избяга. Органите на реда оповестиха в съда този понеделник, че Пизи снимал на мястото на случая повече от три минути, при което той концентрира фрагмента върху избрани места и отправял обидни забележки.

Камерата на тялото на един от служителите на реда снимала Пизи, до момента в който той ѝ се подиграва, а служителката на реда лежи прикована под връхлетелия камион. Експерти настояват, че по това време тя евентуално е била към момента жива.

Адвокатът на нарушителя Винсент Питърс съобщи, че клиентът му може да е изпаднал в потрес след произшествието, оповестяват локални медии.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/sled-gonkata-s-policijata-v-burgas-tri-obvinenija-za-shofyora-na-avtomobila.html

Обидните думи на Пизи бяха публикувани от средствата за всеобща информация и провокираха отвращение в локалната общественост.

Нарушителят е бил задържан в дома си в Мелбърн часове след злополуката на 22 април, само че в този момент се преглежда мярката му за неотклонение.

Съдът занапред ще взема решение по молбата му за гаранция.

Шофьорът на хладилния камион Мохиндер Сингх Байва е изправен пред обвиняване за повърхностно шофиране поради злополуката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР