Австралиецът Ник Кирьос се развихри в Twitter в последните часове,

...
Австралиецът Ник Кирьос се развихри в Twitter в последните часове,
Коментари Харесай

Кирьос се развихри в Twitter, поведе битки на няколко фронта

Австралиецът Ник Кирьос се развихри в Twitter в последните часове, като не пропусна да разяснява разнообразни тематики. 25-годишният тенисист показа мнението си по тематиката за провеждането на тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати в изискванията на пандемия от COVID-19 и написа в обществената мрежа, че ще си подготви предпазен костюм, с който вероятно да лети до Ню Йорк за присъединяване на US Open. От обявата на Кирьос не става изцяло ясно дали Кирьос има поради, че уредниците на US Open са егоисти, или че самият той ще подходи " егоистично ", употребявайки предпазен костюм. Според някои медии, в това число BBC и The Guardian, австралиецът е имал поради тъкмо уредниците на шампионата в парка " Флашинг Медоус ".

Smh - people that live in the US of course are pushing the Open to go ahead ‍ ‘Selfish’ I’ll get my hazmat suit ready for when I travel from Australia and then have to quarantine for 2 weeks on my return.
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) June 16, 2020 " Разбира се, хората, които живеят в Съединени американски щати, натискат за провеждането на US Open. " Егоистично ", ще си приготвя защитния костюм, когато пристигна време да пътувам от Австралия до Съединени американски щати, а на връщане ме чака 2 седмици карантина ", написа Кирьос, а в коментар изпод почитател, носещ името Конър, се присмя на австралиеца с репликата: " Походът ти на US Open и двуседмичната карантина - това прави общо 15 изгубени дни ". Естествено, Кирьос не му остана задължен и му отговори по следния метод: " И годишната ти заплата ".



В същото време, в обособен собствен пост в Twitter, Кирьос се присмя на сътрудника си Александър Зверев. Австралиецът разяснява видео с танцуващия на празненството след края на шампионата Adria Tour в Белград немец и съпостави Саша Зверев с махаща с ръце пред автосалон кукла.

Haha zverev in this video looks like one of those blow up dolls at a car dealership https://t.co/TP2cud77Ae
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) June 16, 2020 Освен това Кирьос се заяде и с пробния нов шампионат на Патрик Муратоглу Ultimate Tennis Showdown (UTS), като написа, че не утвърждава нови тенис събития и провеждането на спортни мероприятия като цяло поради " всичко, което се случва сега ".

Bruh, what is this https://t.co/M35DWEfsNY
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) June 15, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР