Авокадото е пълен с всички хранителни вещества, които подпомагат перфектното

...
Авокадото е пълен с всички хранителни вещества, които подпомагат перфектното
Коментари Харесай

6 начина и един плод да си гарантирате отлично здраве и елегантна визия

Авокадото е цялостен с всички хранителни субстанции, които подкрепят съвършеното действие на организма и оказват помощ и за намаляване. И по този начин, ето няколко лесни метода да включите този здравословен зелен плод във вашето всекидневно меню.
Авокадото е един от най-здравословните и хранителни плодове, който е зареден с всички значими за организма витамини и минерали. Подобрява храносмилането, подкрепя отслабването, намалява холестерола и ни обезпечава изцяло възстановяване на здравословното положение. То е чудесна храна за закуска и може да се добави към разнообразни салати. Гуакамоле е известен сос, който се подготвя с авокадо. Ето някои неповторими способи да включите този плод във вашето всекидневно и здравословно меню.
Подправете авокадото
Нарежете авокадото на части и по-късно поръсете с малко зехтин, сол, черен пипер и балсамов оцет и се насладете на усета му. Това е най-лесният метод да хапвате авокадо всекидневно.
 Никога не изхвърляйте ядката на авокадото Никога не изхвърляйте ядката на авокадото
Авокадото е извънредно потребен плод. То е богато на витамини и потребни мастни киселини, незаменими за здравето на организма. Поради...
С бъркани яйца
Ако мислите да си извършите малко бъркани яйца, направете ги с авокадо. Просто прибавете малко кубчета авокадо върху бърканите си яйца. Добавете частите, когато яйцата са полуготови и по-късно продължете да готвите, до момента в който авокадото се затопли.
С тост
Можете да замените маслото и сладкото с пасирано авокадо и да му се насладите с самун. Можете също по този начин да приготвите малко гуакамоле с авокадо и да си го консумирате с самун. Можете да употребявате соса и с други закуски.
В салати
 Войната за авокадото Войната за авокадото
Фермерите към тихия тропически град Цанийн се борят с напастта от кражба на авокадо, подбудена от възходящото световно търсене на господ...
Авокадото е отлично допълнение към доста салати. Така че, можете да приготвите всевъзможни салати и да добавите този плод към тях. Авокадото е богато на фибри, които засищат глада ви и понижават приема на калории. Можете също да добавите яйца, пиле и риба към салатите.
Супи
Друг превъзходен метод да включите авокадо в диетата си е да извършите чорба с него. Можете да потърсите в интернет, с цел да намерите вкусна рецепта за чорба от авокадо и да й се насладите, откакто спазите всички рекомендации.
Авокадо на скара
Авокадото на скара е отлично допълнение към месото на барбекю. Срежете плода на две половини и върху тях намажете малко лимонен сок. След това поставете нарязаната част върху повърхността на скарата и печете 3-5 минути, по-късно можете на драго сърце да го консумирате с месото.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР