Авокадото е една от най-полезните храни, но почти никога не

...
Авокадото е една от най-полезните храни, но почти никога не
Коментари Харесай

Ако искате АВОКАДОТО да узрее за 10 минути, направете ето ТОВА

Авокадото е една от най-полезните храни, само че съвсем в никакъв случай не съумяваме да си закупим узрял плод, който незабавно да можем да консумираме. Днес няма да ви приказваме за потребните свойства на авокадото, тъй като сме сигурни, че сте наясно с тях.

Ще се фокусираме обаче върху това по какъв начин да накарате плода да узрее и то за броени минути. Сигурни сме, че ще останете извънредно удовлетворени от крайния резултат, откакто приложите трика, който занапред ще споделим с вас.
Как авокадото може да узрее за 10 минути?
Ще ви разкажем за два изпитани метода за узряване и омекване на авокадото. Ето какви са те:
• Узряване в микровълнова;
Да, тъкмо по този начин. Узряването на плода ще се случи във вашата микровълнова фурна. Най-напред обаче е нужно да извършите няколко дупки с вилица по повърхността на авокадото. Поставете го в подобаваща паница и го покрийте с пластмасов похлупак. В противоположен случай авокадото ще избухне и резултатът сигурно няма да ви се понрави. Не единствено, че ще се лишите от вкусна храна, само че и ще се наложи да чистите дълго по-късно.
 Как да си създадем апетитен авокадо дип? Как да си създадем апетитен авокадо дип?
В тази публикация ще разгледаме по какъв начин да си създадем апетитен и потребен авокадо дип. Рецептата има доста почитатели и с наслада я споделяме с вас. В...

В началото загрейте плода за към 30 секунди. Проверете дали е задоволително омекнал. Ако прецените, че му би трябвало още, върнете го назад за 30 секунди.
• Узряване във фурната.
Този способ е също толкоз елементарен. Нужно е обаче авансово да покриете плода с нормално алуминиево фолио. Поставете го в авансово загрята фурна на 90 градуса и печете в продължение на 10 минути. Изкарайте авокадото и премахнете обвивката от фолио. То ще бъде тъкмо толкоз меко, колкото ви се желае.

Това са двата най-лесни и бързи метода да накарате вкусната храна да омекне за броени минути и да я включите в това обичано ястие, с което възнамерявате да впечатлите гостите си. Пробвайте и няма да съжалявате!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР