Авиолинията до Скопие бе икономически необоснована, затова я спряха. Това

...
Авиолинията до Скопие бе икономически необоснована, затова я спряха. Това
Коментари Харесай

Служебният министър на туризма: Авиолинията до Скопие бе икономически необоснована, затова я спряха

„ Авиолинията до Скопие бе стопански голословна, по тази причина я стопираха ”. Това съобщи министърът на туризма Илин Димитров от служебния кабинет на Гълъб Донев пред Нова Нюз.

„ 7300 украински бежанци са в хотели и хотелски бази в България. До края на седмицата би трябвало Междуведомствената комисия да се произнесе, да знаем точния размер на парите за хотелиерите. Сумите са заделени в обособена сметка, само че би трябвало да се изчислят всички заплащания ”.

Той счита, че бежанците би трябвало да останат в хотелите. „ Те понижават прогресивно, огромна част от тях си откриха работа. Лятото има засилено търсене и на фрагменти в туризма ”, изясни министър Димитров.

Министърът чака 5% повишаване на цените на туристическите услуги през сегашния летен сезон, само че цената на чадърите и плажните аксесоари да се запазят. Сега имаме 21 чисти плажа и едно пристанище, стана ясно от думите му.

Според него Полша, Чехия, Израел са обещаващи пазари. Той изясни, че наши бизнес представители отиват в избрани градове от тези страни и въз основата на „ бързи срещи ” беседват с представители на техния бизнес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР