Авиокомпаниите British Airways, EasyJet и Ryanair ще оспорват пред съда

...
Авиокомпаниите British Airways, EasyJet и Ryanair ще оспорват пред съда
Коментари Харесай

Известни авиокомпании съдят Великобритания заради налагането на 14-дневна карантина

Авиокомпаниите British Airways, EasyJet и Ryanair ще оспорват пред съда решението на английското държавно управление за налагане на наложителна 14-дневна карантина за пасажери, идващи във Англия. Съобщението е на интернационалния авиохолдинг IAG, в който влизат British Airways и испанската Iberia, съобщи БГНЕС.
Ограниченията, които влязоха в действие на 8 юни, постановат тези, които идват във Англия със аероплан, трен и ферибот, да попълнят въпросник, акцентирайки здравна информация, информация за контакт и адрес на мястото, където ще бъдат в самоизолация през идващите две седмици.
Според Reuters, в случай че решението бъде преразгледано, управляващите ще би трябвало да дават научна аргументация за нуждата от въвеждане на тези ограничения. IAG отхвърля съществуването на такива аргументи.
По-рано самолетните компании се опълчиха на карантината, заявявайки, че това би заличило проектите им за възобновяване на въздушния трафик, който се срина съвсем до нула, нанасяйки мощен удар на туристическия бранш и оставяйки британците без опция да отидат на ваканции в чужбина тази година. 
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 12 юни "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР