Ави Льоб: НЛО са сонди, изпратени на Земята от древна

...
Ави Льоб: НЛО са сонди, изпратени на Земята от древна
Коментари Харесай

Ави Льоб: `НЛО са сонди, изпратени на Земята от древни извънземни.`

Ави Льоб: „ НЛО са сонди, изпратени на Земята от антична извънземна цивилизация. “Астрономът от Харвард Ави Льоб има вяра, че антична извънземна цивилизация е изпратила автоматизирани сонди на Земята.Той твърди, че новите засилени наблюдения на НЛО или така наречен необясними въздушни феномени (UAP) са знак, че извънземните ни следят от ден на ден.

 ufos probes 600x353 - Ави Льоб: `НЛО са сонди, изпратени на Земята от антични извънземни.`
В публикацията за Scientific American, Льоб написа, че междузвездният обект Оумуамуа е галактически транспортен съд, изпратен за да получава сигнали и да разчита събраната информация от сонди изпратени преди този момент.Това е разумно пояснение, свързващо две обособени тематики – траекторията на Оумуамуа и скорошните, все по-засилващи се наблюдения на НЛО. Льоб има вяра, че повече откриватели би трябвало да стартират да следят небето, с цел да стигнат до истината.

 Ави Льоб
Ави ЛьобУченият счита, че идният Доклад за разузнаването на НЛО няма да има късмет да доближи до обществеността, в случай че странните наблюдения са земни закани за сигурността, да вземем за пример безпилотни летателни апарати на Русия или Китай. Следователно, най-вероятно НЛО са устройства на извънземна цивилизация.
Четете още: Зекария Сичин за анунаките, планетата Нибиру и основаването на човечествотоТогава, допустимо ли е междузвездния обект Оумуамуа, влезнал в нашата Слънчева система през 2017 година, да е изпратен от извънземни?Като доказателство, Льоб показва, че Оумуамуа се върти, до момента в който пътува през Космоса, повишавайки вероятността по-широките му плоски повърхности да съдържат съоръжение, способно да улавя сигнали от роботизирани сонди, които са били със задача да намират обитаеми планети.

 Оумуамуа
ОумуамуаЛьоб написа:„ Вместо просто да гадаем за вероятни сюжети, би трябвало да съберем по-добри научни данни и да изясним същността на НЛО. Това може да стане посредством инсталиране на камери на широкоъгълни телескопи, които следят небето.Търсейки необикновени феномени в същите географски локации, откъдето идват отчетите за НЛО, учените биха могли да изяснят тази мистерия посредством транспарантен разбор на отворените данни. ”Ако теорията на Льоб е вярна, тогава извънземната цивилизация, която в предишното е изпращала автоматизирани сонди за търсене на обитаеми планети, след появяването на Оумуамуа в нашата Слънчева система, е получила информация за нашата цивилизация, събрана от сондите през 2017 г.Остава един въпрос – какво ще вършат извънземните, откакто са получили данните за нашата планета Земя, събрани от сондите?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР