Август е! Това е времето през годината, в което масово

...
Август е! Това е времето през годината, в което масово
Коментари Харесай

Спорт и почивка през август – 3 супер предложения за летен фитнес лагер

Август е! Това е времето през годината, в което всеобщо хората се отдават на подобаващ релакс. Как обаче можем да вземем оптималното от дните отвън офиса? Има ли опция на класическата отмора на море или планина? Какво можем да създадем, с цел да преживеем нови страсти и да си създадем прелестни мемоари?

Предлагаме Ви опция, която може би не сте взимали поради до момента: състезателен лагер! Добре проведено събитие, настаняване при първокласни условия и всичко нужно за съвършената дейна отмора!

Лайфстайл веригата Pulse FitnessSpa е подготвила цели 3 лагера от този вид, които ще се състоят този август:
20.08 - 22.08 - с Александър Вулев в Grand Hotel Bansko 23.08 - 29.08 - Camp с Даниел Илиев в Grand Hotel Sveti Vlas 27.08 - 29.08 - /зумба и национални танци/ със Стоян Михайлов, Мирослав Бачев и Кристина Савова в Grand Hotel Bansko
*Цените стартират от 199 лева за двуденевните лагери и от 599лв. за 7-дневния кемп.



Програмата на събитията включва ежедневни спортни занимания, поход измежду природата, грандиозно празненство за край и несъмнено – десетки нови другарства! Участниците ще могат да се насладят и на неповторимите условия за отмора в Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas.

Добре пристигнали са всички, само че припомняме, че местата са лимитирани! Ако желаете да сте сигурни, че ще съумеете да се запишете, можете да го извършите допустимо най-скоро на рецепция в който и да е клуб от веригата Pulse FitnessSpa.





Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР