„Авантюра” - така описват покупката на първите три фирмени електрически

...
„Авантюра” - така описват покупката на първите три фирмени електрически
Коментари Харесай

Авантюрата на Атаро клима с Тесла

„ Авантюра” - по този начин разказват покупката на първите три фирмени електрически коли " Тесла " от компанията „ Атаро клима”. Беше много от дълго време, през 2015 година, и концепцията беше да се употребяват от транспортната ни компания, споделя шефът Христо Рогачев.

По-късн​о подали още две возила на ток от модела " Тесла 3 ", само че представянето се проточило доста във времето и мениджмънтът на пловдивската компания взел решение да си изтегли назад депозита. Насочихме се към е-колите на европейски производители основно поради по-добрия с​ървиз, показва Рогачев.

Повечето автомобилни компании имат представителства в България и това прави гаранционния и следгаранционния сервиз доста по-удобен. При механически проблем с Тесла единствената опция е да качим автомобила на автовоз и да го закараме в Австрия. Това е най-близкият до България оторизиран сервиз. Разходът за автовоз на една кола е сред 1000 и 1500 лв., без да отчитаме пропуснатите изгоди и изгубеното време, в което няма да можем да употребяваме автомобила, показва още шефът.

Специално за България трябват още усъвършенствания в инфраструктурата, с цел да стане използването на екологичните возила безпроблемно. Зарядните станции към момента не са задоволително на постоянно, счита шефът на „ Атаро клима”. Надявам се, че " най-хубавото следва ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР