Аутсайдерите - адаптация на класически роман за юноши, спечели награда

...
Аутсайдерите - адаптация на класически роман за юноши, спечели награда
Коментари Харесай

Аутсайдерите взе Тони за най-добър мюзикъл

" Аутсайдерите " - акомодация на типичен разказ за юноши, завоюва премия " Тони " за най-хубав мюзикъл, а " Стереофонично " получи наградата за най-хубава пиеса, оповестиха международните информационни организации. Церемонията по връчване на театралните награди се състоя в неделя вечер в центъра `Линкълн " в Манхатън, Ню Йорк, осведоми Българска телеграфна агенция.

Мюзикълът " Аутсайдерите " е по едноименния разказ на С. Е. Хинтън за враждата сред улични банди през 60-те години в Оклахома. Съпродуцент на мюзикъла е Анджелина Джоли. Другият продуцент - Матю Риго, благодари на Хинтън в благодарствената си тирада с думите " Сузи, желая да кажа, че твоята история и обръщение за любовта и фамилията промени живота на всички ни ". 

" Стереофонично " е пиеса по претекстове от живота и кариерата на членовете на групата " Флитууд Мак ". Продукцията стана и огромният победител на вечерта с общо пет награди. Автор на пиесата е Дейвид Аджми. " О, не, сътрудникът ми ми даде бетаблокер, само че не работи. Присъствието ми тук идва след дълго и тежко пътешестване. Трябва да финансираме изкуството на Америка ", сподели Аджми. 

Специални посетители на шоуто по връчването на премиите бяха Джей-Зи и Хилари Kлинтън. Клинтън е част от продуцентския екип на мюзикъла " Суфражетки ". " Била съм на доста подиуми, само че тази е специфична ", разяснява тя. Хилъри Клинтън беше посрещаната с аплодисменти при изненадващата си поява на 77-ата гала на премиите " Тони ". Бившият държавен секретар на Съединени американски щати акцентира историческото значение на явлението, стоящо зад мюзикъла „ Суфражетки “.

Алиша Кийс беше част от музикалната стратегия на вечерта с шлагера от 2009 година Empire State of Mind. Мюзикълът " Хелс кичън " е полуавтобиографична пиеса за нейния живот и кариера. 

Малия Джой-Муун стана най-хубава актриса, получавайки премия `Тони " за " Хелс кичън ". Даная Таймър - част от екипа на " Аутсайдерите ", стана първата жена, спечелила " Тони " за постановка на мюзикъл. 
Шаная Тауб е едвам втората жена в историята на " Бродуей ", написала, композирала и взела участие в мюзикъл. Нейният мюзикъл `Суфражетки " завоюва премията за най-хубав текст. " Гласувайте, гласувайте, гласувайте ", прикани тя от сцената. 

Звездата от сериала " Наследници " Джеръми Стронг получи първата си театрална премия " Тони " за водеща основна мъжка роля за играта си в пиесата на Ибсен от 1882 година " Враг на народа ". Така Стронг към този момент е притежател на " Еми ", " Златен глобус " и " Тони ". 

Звездата от филмите за Хари Потър Даниъл Радклиф завоюва премия за роля в мюзикъл. Това е първият бродуейски трофей на Радклиф. Той завоюва за присъединяване си във " Весело " ( " Merrily We Roll Along " ). Това е незаместим опит за мен, сподели Радклиф. 

Киша Луис, която играе ролята на учителка по пиано в " Хелс кичън ", също получи първата си премия " Тони " след 40 години на сцената за второстепенна роля в мюзикъла. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР