Automobili Lamborghini разкри подробности за пазарното представяне на марка през

...
Automobili Lamborghini разкри подробности за пазарното представяне на марка през
Коментари Харесай

Lamborghini има поръчки за 18 месеца напред. Urus генерира повече от 50% от продажбите

Automobili Lamborghini разкри детайлности за пазарното показване на марка през първите девет месеца на 2022 година, като подчертава върху това, че продукцията на компанията се радва на рекордно висок потребителски интерес.

От Automobili Lamborghini разясняват, че през първите девет месеца на годината, доставките на компанията са достигнали равнище от 7430 единици, което съставлява нарастване от 8% в съпоставяне със същия интервал на 2021 година и че марката генерира растеж на всеки един от главните си пазари.

Със лист поръчки за идващите 18 месеца, от Automobili Lamborghini споделят, че най-търсенета кола от портфоилото на марката е SUV моделът . Автомобилът е завършил интервала януари-септември с 4834 доставени представителя, което съставлява нарастване от 7% и е най-хубавото достижение за колата за този интервал от лансирането й на пазара през 2018 година.

От началото на годината, до края на септември, от Lamborghini регистрират доставката на 2378 представителя на Huracan, а неговата специфична офроуд версия, която ще бъде показана в края на годината, ще бъде и последното класическо ДВГ (двигател с вътрешно горене) пазарно предложение на Automobili Lamborghini.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР