automedia.investor.bgТези, които са посещавали страните от Източна Азия, сигурно са

...
automedia.investor.bgТези, които са посещавали страните от Източна Азия, сигурно са
Коментари Харесай

Защо в Китай и Япония закриват гумите на колите си с дъски

automedia.investor.bg

Тези, които са посещавали страните от Източна Азия, несъмнено са обърнали внимание на това, че в някои градове водачите всеобщо закриват колелата на колите си с дъски. Най-често това може да се види в Япония и Китай. Съвсем явно е, че тази процедура се е появила заради някаква причина. Всъщност, всичко е просто.  Решението им е подбудено от " космата опасност ".

 Япония - предотвратяване от кучета

Шперплат, дъски, елементи от маси, седалки от столове - какво ли не употребяват азиатските водачи, с цел да закрият колелата на своите коли откакто ги паркират. Изглежда доста необичайно, само че за това си има причина. Работата е там, че в тези страни има доста кучета. Най-вече бездомни, чийто брой в някои градове може да ужаси европейците. Сега дано си напомним какво прави всяко куче? Точно по този начин -  маркира територията си.

 Япония - предотвратяване от кучета

 

За маркиране на територията кучето употребяват обекти, стърчащи от земята: дървета, камъни, стълбове,... колела на автомобила. Животните непрестанно се състезават за територия  и се пробват да пресечен „ маркировката " на другите със своя . Вероятно няма потребност да подсещаме по какъв начин тъкмо мъжкото куче прави това, нали? А в този момент си представете различен значим миг, а точно - времето.

 Япония - предотвратяване от кучета
 

В доста градове в Източна Азия е горещо и влажно съвсем през цялата година. При междинна температура от + 20-30 градуса по Целзий екскрементите на живите същества (включително на кучетата) стартират да смърдят. Така, в случай че колелото на автомобила е маркирано от най-малко три кучета,  след няколко часа от колата ще се носи подобен " мирис " , че ще е мъчно човек да бъде наоколо, даже да седи в автомобила. Ето за какво водачите, оставяйки колата си на паркинга, закриват колелата с дъски, с цел да обезпечат най-малко някаква отбрана. И на сутринта изхвърлят защитното средство на боклука, в случай че е било маркирано.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР