- AUTOBEST обявява ново партньорство с VINFAST
- ECOBEST Challenge 2021

...
- AUTOBEST обявява ново партньорство с VINFAST<br
/>
- ECOBEST Challenge 2021
Коментари Харесай

Организацията AUTOBEST отпразнува 20-ото издание на годишните си награди

- AUTOBEST афишира ново партньорство с VINFAST
- ECOBEST Challenge 2021 ще се организира на 5-7 ноември в Тераса, Испания
- Европейската организация започва AUTOBEST Think Tank, управителен от именития дизайнер Франк Стивънсън, най-новият член на залата на славата DESIGNBEST
- Д -р Герхард Кунчик става новият президент на AUTOBEST, като Петрос Суцис е новият вицепрезидент на журито
- Иля Селиктар продължава да служи на AUTOBEST като почетен ръководител на журито и като съосновател член на борда

20-тата годишнина на церемония премиите AUTOBEST се състоя предишния четвъртък, 30 септември, в Барселона, Испания, в La Llotja del Mar, забележителност на града и едно от архитектурните бижута в Европа. Необичайно късната дата за събитието се дължи на обстановката с пандемията в континента.

Дан Вардие, създател и ръководител на AUTOBEST сподели: „ Не можем да мечтаем повече за нашето честване на 20-годишнината на галацеремонията ни AUTOBEST, вероятно най-важното автомобилно медийно събитие в Европа и света. SEAT Leon е AUTOBEST Best Buy Car в Европа, най-хубавото отличие в автомобилната промишленост, даващо на европейските консуматори най-добрата независима, достоверна и професионална оценка на най-хубавите нови модели в Европа.

Ние поверихме на Барселона и Испания за място на нашето историческо събитие. Толкова сме щастливи, че сме в Ла Лотя дел Мар, забележителност на Барселона, едно от местата, които вършат Европа толкова горда със своето завещание. Искам да изкажа нашата признателност за всички хора, съдействали за това фантастично събитие. Лично аз желая да благодаря на Уейн Грифитс, който се оказа най-добрият домакин, за който можем да мечтаем! ”

На сцената, получавайки най-високото европейско отличие, Уейн Грифитс, главен изпълнителен шеф на SEAT и CUPRA, сподели: „ Спечелването на премията AUTOBEST за „ Най-добра кола за закупуване на Европа 2021 “ е необикновено самопризнание за екипа ни. Автомобил, планиран, създаден и произведен в Барселона - тази премия ни дава нови сили да гледаме решително в бъдещето, като в същото време подсилва значението, което Leon има на пазара. Да можеш да приемеш премията персонално, от името на целия екип, е респект към упоритата работа на всички участници и каква по-добра конюнктура от La Llotja del Mar, където велики художници като Гауди, Миро и Пикасо създадоха своите умения. ”

Празнуването на годишнината бе открито от три митове от автомобилния свят, които изпратиха фантастични видео съобщения: Ратан Тата, член на Залата на славата на AUTOBEST, Карлос Таварес, изпълнителен шеф на Stellantis и Лука де Мео, основен изпълнителен шеф на Renault, и двамата членове на MANBEST Hall of Famers. „ Както споделиха Карлос и Лука в речите си, AUTOBEST към този момент не е единствено независима автомобилно журия, която дава представа за промишлеността с награди, помагащи на европейските консуматори да разберат кое е най-хубавото на пазара и им помагат да създадат своя избор. Днес AUTOBEST е и Think Tank, който ще изследва опциите за бъдещето на автомобила и на подвижността! “, Заяви Дан Вардие.

С тази нова самодейност AUTOBEST- първи в света - ще навлезе по-навътре в областа на новите концептуални коли, преглеждайки какви технологии, нововъведения, дизайнерски трендове, устройства и други ще съставляват бъдещето, кое ще стане действително и потребно за потребителите през идващите години. Нов комитет на AUTOBEST с името „ Бъдещето е тук “ ще бъде ръководен от именития дизайнер Франк Стивънсън, новоприет член в Залата на славата на DESIGNBEST.

„ Когато Дан ме предложи пред всички членове на AUTOBEST да управлявам този елитен Think Tank, незабавно споделих „ да “. Нямаше смисъл да се възнамерявам, желая да вляза. Това е нещо неповторимо и е чест да работя с толкова доста блестящи хора! “, каза Франк Стивънсън. Изследването ще доведе до неповторима в международен мащаб премия, наречена „ Бъдещето е тук “, само че и до много други начинания.

AUTOBEST също разгласи ново стратегическо партньорство с VINFAST. „ Днес VINFAST е на пътешествие със мощна тактика за електромобилност. Открихме, че споделяме една и съща визия за това по какъв начин ще се развият нещата. И двамата партньори споделяме концепцията за „ приобщаващото в многообразието “. И двете организации имат вяра, че бъдещето на автомобила е единствено електрическо и трябва да дадем на всички обективен избор да се присъединят към него. И най-после, ние вярваме, че технологията би трябвало да даде нови благоприятни условия на хората и да бъде лесна за потребление “, сподели Дан Варди.

Тран Тхи Хонг Бик, основен оперативен директор на VinFast Europe, сподели: „ Стратегическото партньорство с AUTOBEST, с което сме почетени, е една от първите стъпки в тактиката на VinFast за международно съдействие и продан на глобален опит. Ние се ангажираме да предоставяме интелигентни електрически автомобили с първокачествен, привлекателен дизайн, в сходство с трендовете за развитие на европейския и световния пазар. ”

VINFAST се трансформира в формален сътрудник за ECOBEST Challenge, различен план на AUTOBEST. Това е първата самостоятелна инспекция в реалния свят на зелените идентификационни данни на най-популярните електрически автомобили, които в момента се продават в Европа. Предизвикателството ECOBEST 2021 ще се проведе в Тераса, Испания, на 5-7 ноември. Резултатите от всички измервания ще бъдат обявени по време на пресконференция в огромен европейски град, която ще бъде оповестена по-късно. Членът на испанското жури, Джоан Далмау бе назначена за началник на плана за тази доста амбициозна стратегия AUTOBEST.

Иля Селиктар, ръководител на журито, обяви отдръпването си от журито, оставяйки мястото си на доктор Герхард Кунчик, който го наследи като президент. Иля беше разгласен за почетен председател на журито до живот. Говорейки на сцената, Иля Селиктар сподели: „ Уважаеми сътрудници, в живота на всеки идва миг, в който трябва да отстъпите място на по-младите. Тези 20 години с приятелите ми от Autobest бяха едни от най-хубавите и най-възнаграждаващите в живота ми. В бъдеще постоянно ще бъда с вас като съосновател и почетен ръководител на журито, формирано от най-добрите автомобилни публицисти в Европа. И не забравяйте, въпреки и леко в профил, само че Биг Брадър ще ви гледа. ”

Герхард Кунчик сподели: „ Със сигурност беше малко изненадващо, когато нашият председател Дан ме помоли да стана новият ръководител на журито. Мога да ви уверя, че признавам тази чест изключително доста и се гордея, че ще помагам на Autobest в идните събития и предизвикателства по възможно най-добрия метод. Но мога също по този начин да добавя, че ще оценя поддръжката на всички вас и ще чакам с неспокойствие да започнем ново пътешестване дружно! ”

Руди Карпат, представителят на Словакия, също разгласи отдръпването си от журито. И Иля, и Руди ще продължат като съоснователи, членове на борда на организацията AUTOBEST. „ Беше привилегия да имам Иля и Руди като съоснователи и да ме подкрепят във всички инициативи на AUTOBEST през това време. Заедно с тях и Петрос работихме непрестанно, с цел да изградим това, което е AUTOBEST през днешния ден. Разчитам на същата тяхната поддръжка в бъдеще, каквато имах и в предишното “, добави Дан Вардие.

Петрос Суцис, съосновател и представител на Кипър, бе избран за вицепрезидент на журито. „ Тази вечер имам възприятието, че правим мощен рестарт на всички равнища и за мен е огромна чест и предизвикателство да поема поста вицепрезидент. Сигурен съм, че в тази нова интелигентна епоха всички ще бъдат достатъчно умни, с цел да извлекат най-доброто от нея. Благодаря ти, Дан ”, коментира Петрос Суцис.

Всички промени в управлението на журито ще влязат в действие от 1 януари 2022 година
В същото време Феликс Бьорклунд става новият член на шведското жури, който влиза в действие неотложно. Леонид Селиктар и Михал Карпат са новите членове на журито съответно за България и Словакия от януари 2022 година

Изданието за 20-годишнината се провежда от „ г -н Б и мис А “ като домакини, които въвеждат премиите. Двата измислени анимационни герои, благосъстоятелност на AUTOBEST, бяха показани на миналогодишната гала в Майнц, Германия. Г-н Б е съкращение от господин AutoBest. Мис А идва от изкуствения интелект и не е нито робот, нито кола, а интелигентен асистент с глас. Двамата герои развиха страхотни взаимоотношения на екрана, като показаха десетте награди по автентичен метод. Двамата работеха ръка за ръка с очарователната Лив декор Боетичер като водеща на Гала церемонията.

С честването на две десетилетия AUTOBEST почете на сцената шест свои дългогодишни приятели - Кристиан Щайн, Франк Клаас, Ясна Стилинович, Жан-Шарлз Ливенс, проф.д-р Сър Ралф Спет и Золтан Касас. Тези хора от автомобилната промишленост на различни позиции и от компании подкрепяха организацията в продължение на две десетилетия.

Европейската журналистическа организация удостовери още веднъж ангажимента си за благотворителен фонд AUTOBEST с цел подбор на млади гении, запалени по автомобилите и подвижността, с цел да ги образова и образова на най-високо професионално равнище в автомобилната журналистика. AUTOBEST ще си сътрудничи с Училището за медии и театрални изкуства на университета в Ковънтри, Великобритания.

Журито на AUTOBEST желае да благодари на всички представители на спечелилите в Gala участвали в La Llotja и да приели наградите. Журито също по този начин благодари на всички посетители, идващи от повече от 34 страни, за присъединяване им в специалното събитие.

За идващото издание на Гала церемонията си, AUTOBEST има неспокойствие да отиде в Страсбург, Франция на дата, която ще бъде оповестена по-късно. Очевидно това ще зависи от процеса на развиване на пандемичната обстановка.

За AUTOBEST

Организацията AUTOBEST е основана през 2001 г. с революционната идея „ за най-добър за покупка автомобил “, достъпен на европейския пазар. В журито вече са показани общо 32 европейски нации, обхващащи по-голямата част от европейското население. За да стане автомобил победител в AUTOBEST, той би трябвало да представлява най-хубавото предложение за повечето европейски клиенти. Цената, сервизната мрежа, дистрибуцията на резервни елементи и гъвкавостта са най-важните критерии в процеса на гласуване. Дизайнът и новите технологии също се трансформират във значим аршин за гласуване. AUTOBEST употребява прозрачна система за гласоподаване със комплицирана матрица от 13 критерия за установяване на победителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР