Аут от парламента е бившият председател на парламента Димитър Главчев,

...
Аут от парламента е бившият председател на парламента Димитър Главчев,
Коментари Харесай

Куп знакови лица на партии останаха вън от парламента

Аут от Народното събрание е някогашният ръководител на Народното събрание Димитър Главчев, който не съумя да се добере само че избираемо място в 23- МИР в столицата. Бившият зам.-външен министър Георг Георгиев също няма да бъде народен представител от Перник. Вече писахме за следващото крушение на Цвета Караянчева.

Мика Зайкова от " ИТН " няма да открие 47-о Народно заседание.Не са минали чертата още номинираният за финансов министър от Има Такъв Народ Пламен Данаилов, специалистът по сигурност Николай Радулов и енергийният специалист Иван Хиновски.

В Русе се провали дипломатът Стефан Тафров от " Демократична България. В Смолян пък гласовете не стигнаха на Борислав Сандов – съпредседателят на партията „ Зелено движение”. Бившият зам.-министър на защитата на Костов и министър в служебното държавно управление на Георги Близнашки - Велизар Шаламанов също се размина с Народното събрание.

Не е розово ситуацията и за някои знакови лица в Българска социалистическа партия. Стоян Мирчев не се класира от Перник. Борислав Гуцанов също може да остане отвън чертата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР