Audi значително надгради своя топ модел. В допълнение към преработения

...
Audi значително надгради своя топ модел. В допълнение към преработения
Коментари Харесай

Audi надгради топ-модела си A8

Audi доста надгради своя топ модел. В допълнение към модифицирания външен дизайн и новите линии на съоръжение, по-специално интериорът на A8 е доста осъвременен. „ Много е ясно за какво - Audi A8 е нашият водач в нововъведенията “ - споделя Оливър Хофман, член на борда на Audi за техническо развиване - "Правим всичко допустимо, с цел да вкарваме постоянно най-новите технологии първо в A8, а по-късно и в другите ни моделни серии и сегменти. "

Пропорциите са се трансформирали единствено леко в хода на фейслифта - новият A8 има междуосие от три метра, дълъг е 5,19 метра, необятен 1,95 метра и висок 1,47 метра. В цифровите матрични LED фарове към 1,3 милиона микроогледала разделят светлината от изключително мощен LED на дребни пиксели. „ В резултат на това може да се управлява с висока акуратност и разграничителна дарба “, споделя основаната в Инголщат компания.

“Клиентелата на A8 постоянно чака най-новите технологии, изключително в региона на сигурността, осветлението и инфоразвлеченията ” - споделя Питър Длаб, механически началник на плана за Audi A8 - “Пример за това е накланящата се седалка в A8 L. Предлага голям брой варианти за контролиране и подложка за крайници на облегалката на предната пътническа седалка. Тук задният десен пасажер може да загрее и масажира стъпалата на краката си на няколко стадия. ”

Според Audi пакетът за качество на въздуха усъвършенства качеството му в интериора. Комбинираният филтър в четиризоновия автоматизиран климатик свързва огромна част от газовете и финия прахуляк. Освен това спомага за обезвреждането на алергените и микроорганизмите.

Цифровите “интелигентни ” OLED задни светлини са общоприети за модела. Те разпознават непосредственост до заден автомобил - в случай че различен участник в придвижването се приближи до A8 откъм гърба на по-малко от два метра, всички OLED сегменти се задействат.

Концепцията за ръководство на MMI Touch Response в Audi A8 разчита на два екрана с размери 10,1 и 8,6 инча и естествения гласов надзор: "Хей, Audi! " Напълно цифровият Audi Virtual Cockpit с опционалния head-up екран добавя картинката. Отзад два 10,1-инчови екрана с цялостна HD резолюция са прикрепени към облегалките на предните седалки, демонстрират наличие от крайните устройства на пасажерите, а те също могат да получават голям брой аудио и видео потоци.

Гамата от задвижвания се простира от мотори V6 TFSI и TDI, всеки с работен размер от три литра, през TFSI e plug-in хибридно задвижване до мотора 4.0 TFSI с оптималната мощ от 571 к.с. Базовата цена за A8 в Германия е 97 800 евро. Цената за A8 60 TFSI e quattro потегля от 108 950 евро, а за S8 от 144 800 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР