Audi RS Q3 ще чества своята 10-та годишнина през 2023

...
Audi RS Q3 ще чества своята 10-та годишнина през 2023
Коментари Харесай

Audi ще направи само 555 коли от този модел

Audi RS Q3 ще празнува своята 10-та годишнина през 2023 година и по-този мотив от немската компания ще създадат специфична серия на спортния кросоувър, която ще бъде лимитирана в 555 броя. Моделът не се разграничава фрапантно от серийната версия на която е основан, само че прибавя голям брой черни детайли по екстериора и интериора.



Такива да вземем за пример са всички лайсни към прозорците, решетките, както и дифузьорът и праговете. Черни на цвят са и 21-цоловите джанти, както и огледалата и вътрешната част на предните светлини. За екстериора клиентите могат да изберат сивият цвят показан на фотосите, който е извънреден за модела или сребрист цвят с името Dew Silver.



В интериора откриваме карбонови „ гърбове “ на спортните седалки вид корито, както и черна кожа. Карбоновите акценти доминират в интериора, като са комбинирани с черен пиано лак и сиви акценти по таблото, вратите и кормилото. Графиките на централния екран също подсказват за лимитираната серия.



Под капака работи общоприет 2.5-литров петак с 395 конски сили, които се предават към четирите колела. За промяната на предавките се грижи автоматизирана трансмисия S-Tronic, а по избор на клиента могат да бъдат добавени и карбо-керамични спирачки. Ускорението от 0 до 100км/ лишава 4.5 секунди, а оптималната скорост е лимитирана на 250км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР