Audi разкри първите подробности за обновената версия на Q8 и

...
Audi разкри първите подробности за обновената версия на Q8 и
Коментари Харесай

Обновеното Audi Q8 вече е налично за поръчка

Audi разкри първите детайлности за обновената версия на Q8 и разгласи, че компанията към този момент приема поръчки за неговото закупуване на цена от 86 700 евро (45 TDI quattro, Германия), а топ-версията SQ8 TFSI на такава от 119 500 евро.

Един от главните акценти при обновената версия на купеобразното SUV пазарно предложение на марката е обвързван с въвеждането в модификационното портфолио на модела на HD Matrix диодни предни светлини, комбинирани с лазерни за дългите. От Audi са планували опция за персонализация на светлинната индикация, като задните светлинни блокове оферират избор сред четири такива.

Обновеното Audi Q8 получава също по този начин няколко нови модела джанти, спомагателни цветове, декоративни детайли, нови седалки с противоположен тегел, изпускателна система с нови накрайници, мултимедия с поддръжка на приложения от трети страни, включително Spotify и Amazon Music, и други.



Базовата версия на обновеното Audi Q8 е 45 TDI quattro, която дава обещание оптималната мощ от 231 конски сили, оптимален въртящ миг от 500 Нм и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 7.1 секунди. Топ-версията въпреки това идва с четирилитров, TFSI елемент, който генерира 507 конски сили и 770 Нм, и дава обещание ускоряване до 100 км/ч за 4.1 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР