Audi разкри първите подробности за новото си пазарно предложение Q3 Sportback,

...
Audi разкри първите подробности за новото
си пазарно предложение Q3 Sportback,
Коментари Харесай

Audi представи Q3 Sportback

Audi разкри първите детайлности за новото си пазарно предложение Q3 Sportback, което ще бъде стартирано на пазара през есента на тази година.

От Audi дефинират Q3 Sportback като плътно SUV купе с изразителен дизайн и динамично пътно държание, като за задачата се разчита на спортно окачване. В същото време обаче от марката споделят, че новият автомобил ще бъде и гъвкаво предложение за ежедневна приложимост, комбинирайки качества на SUV автомобил със спортни характеристики на купе-модел.

При дебюта си на пазара през есента, Audi Q3 Sportback ще се предлага с набор бензинови и дизелови мотори, като топ-предложението Q3 Sportback 45 TFSI quattro S tronic ще бъде оборудвано с двулитров TFSI задвижващ елемент с 230 конски сили. Двулитровата TDI модификация ще предложи 150 конски сили, а от марката обещават на по-късен стадий да прибавят и други елементи.

Основните габарити на Audi Q3 Sportback са дължина 4.5 метра, широчина 1.84 метра и височина от 1.56 метра, а междуосието на автомобила е 2.68 метра. Товарната вместимост на колата е 530 литра, а при сгъване на задните седалки полезният обем доближава 1400 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР