Audi пренася мобилността в третото измерение. В сряда миналата седмица

...
Audi пренася мобилността в третото измерение. В сряда миналата седмица
Коментари Харесай

Audi се включва в проект за въздушни таксита в Инголщат

Audi придвижва подвижността в третото измерение. В сряда предходната седмица беше подписан специфичен документ за желание в Берлин. Брам Шот, CEO и член на управителния съвет на компанията, отговарящ за маркетинга и дистрибуцията в AUDI AG, подписа документа за стартирането на плана " Urban Air Mobility " дружно с федералния министър на превоза Андреас Шойер, министъра на цифровото развиване Доротее Бер, Грация Витадини, CTO в компанията Airbus, както и други представители на политическата класа и промишлеността. Целта на този план в границите на Европейския Съюз е основаването на въздушни таксита в региона на Инголщат.


" Свързаните, електрически и самостоятелно ръководени коли ще създадат трафика в градовете по-комфортен и по-екологичен и по едно и също време с това пестят място, а това автоматизирано значи по-високо качество на живот за хората. В това отношение подвижността от третото измерение може да има сериозен принос в бъдеще ", акцентира Шот. " Ние откровено поздравяваме управата на Инголщат за тяхното самоуверено решение и имаме намерение да вземем ефективно присъединяване в превръщането на региона в тестова зона за въздушни таксита ", споделя Шот. Audi в съдействие с дъщерното сдружение на Audi - Italdesign, и самолетния производител Airbus, показаха на автомобилния салон в Женева през март концептуалната разработка " Pop.Up Next ", една напълно електрическа и изцяло автоматизирана студия за хоризонталната и отвесна подвижност на бъдещето.

Проектът " Urban Air Mobility " е част от самодейността на Европейския съюз, наречена " European Innovation Partnership (EIP) on Smart Cities and Communities (SCC) ". Проектът слага началото на широкомащабна самодейност на Европейския съюз, в която вземат присъединяване и други градове, като да вземем за пример Хамбург и Женева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР