Audi оптимизира софтуера за моделите Q4 e-tron с голямата батерия

...
Audi оптимизира софтуера за моделите Q4 e-tron с голямата батерия
Коментари Харесай

Audi Q4 e-tron вече се зарежда по-бързо

Audi усъвършенства софтуера за моделите Q4 e-tron с огромната батерия от 82 кВтч, както и ръководство на топлината и зареждането на батерията. Резултатът - версиите 40, 45 и 50 към този момент могат да се зареждат с до 135 кВт вместо предходния най-много от 125 кВт. Това понижава времето за зареждане - в идеалния случай са нужни 29 минути за 40 и неговия брат Sportback от пет до 80 % и 36 минути за останалите версии.

Друга нова функционалност при ID.4 е опцията за консолидиране на гласовата услуга Alexa на Amazon посредством Audi connect. Това разрешава календарът на дилемите или описът за извършване на покупки да се ръководят посредством глас а съвместими устройства за тъй наречените “интелигентен ” дом да се ръководят от транспортното средство. „ Личните потребителски профили в транспортното средство, вариантите за навигация последна миля и разширените функционалности на приложенията за положението на автомобила и позицията за паркиране уголемяват портфолиото на Audi connect “ - споделят в информацията си от Инголщат.

Безплатното приложение myAudi е оборудвано с нови функционалности като част от проверката. Предварително плануваните направления към този момент могат комфортно да се предават на транспортното средство. Планировчикът на направления в e-tron автоматизирано интегрира спирки за зареждане въз основа на настоящата пътна обстановка, а самостоятелното ползване също е включено в изчислението. Чрез приложението може да се зададе и цел за зареждане. Ако желаете, смарт телефонът ще ви осведоми за това посредством push уведомление, когато се доближи мечтаното равнище на зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР