Audi обяви, че зареждаемите хибридни версии на Q5, A6 и A7

...
Audi обяви, че зареждаемите хибридни
версии на Q5, A6 и A7
Коментари Харесай

Audi даде по-големи батерии на хибридите си Q5, A6 и A7

Audi разгласи, че зареждаемите хибридни версии на Q5, A6 и A7 Sportback към този момент ще бъдат оборудвани с по-големи батерийни елементи, които дават обещание нарастване на автономността в чист електрически режим на работа от до 73 километра (WLTP способ на замерване).

Новият батериен детайл, който интегрират от Audi в своите plug-in хибриди е с използваем потенциал от 14.4 kWh, като основните му габарити са останали непроменени. Също по този начин непроменена остава и товарната съдържимост на съответните коли, като тя варира от 405 литра (A6 Avant) и 465 литра (Q5), до 1535 и 1405 литра при сгънати задни седалки на двата автомобила.

От Audi анонсират и още една оригиналност при зареждаемите си хибриди, а именно функцията Charge за принудително дозареждане на батерията от страна на двигателя с вътрешно горене, която ще бъде налична за избор като допълнение към към този момент познатите EV, Auto и Hold.

Зареждаемите хибриди Q5, A6 Sedan и A7 Sportback се предлагат в две мощностни версии- 50 TFSI e с 299 конски сили и 55 TFSI с 367 конски сили, като всички са изпълнени с двулитров TFSI двигател, електромотор, батериен елемент и седемстепенна S tronic роботизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР