AUDI обяви, че в резултат на реализирането на проекта Audi-FAW

...
AUDI обяви, че в резултат на реализирането на проекта Audi-FAW
Коментари Харесай

AUDI ще си има нов завод за електромобили в Китай

AUDI разгласи, че вследствие на реализирането на плана Audi-FAW NEV Company, марката ще може да разчита на напълно ново индустриално оборудване за 100% електрически коли в Китай.

Новият цех, на поточните линии на който ще се сглобяват коли, създадени на платформата PPE (Premium Platform Electric), ще бъде позициониран в Чанчун и ще бъде с индустриален потенциал от над 150 000 електрическия автомобил годишно.

"Audi-FAW NEV Company ще играе съществена роля в нашата тактика за електрификация в Китай ", разяснява Маркус Дюсман, ръководител на управителния ръб на Audi AG. "Сега можем да отделим цялото си внимание по развиването на компанията, както и върху стартирането на построяването на новия цех ".

"Като най-нов индустриален комплекс на Audi, заводът ще сложи нови стандарти във връзка с дигитализацията, успеваемостта и устойчивостта ", споделя Юрген Унсер, президент на Audi Китай.

В новия цех за електрически автомобили на Audi в Китай, който се чака да бъде приключен до края на 2024 година, в началото кще се създават три модела, включително SUV модел и лимузина.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР