Audi обяви, че на 26 януари ще се състои световната

...
Audi обяви, че на 26 януари ще се състои световната
Коментари Харесай

Audi показва нова концепция на 26 януари

Audi разгласи, че на 26 януари ще се състои международната премиера на поредното- четвърто, попълнение в фамилията sphere концептуални разработки на марката.

След skysphere, grandsphere и urbansphere, в края на януари, като част от тематичното събитие Celebration of Progress, ще станем очевидци на премиерата на концепцията activesphere, за която от Audi анонсират, че ще бъде напълно електрическо кросовър купе.

" Audi activesphere concept предлага ултимативната независимост и е съвършен сателит за амбициозните приключенци ", споделят от Audi. " Независимо дали това са водни спортове, ски, голф или предизвикателни планински пътища- activesphere concept предлага ултимативната еластичност за всяка активност. Докато концептуалната кола комбинира невероятна грациозност с извънредно офроуд показване, неговата технология за връзка е неповторимо преживяване ".

От Audi споделят също по този начин, че skysphere, grandsphere, urbansphere и activesphere показват визията на марката за премиум подвижността на утрешния ден.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР