Audi и Netflix си партнират във филма The Gray Man,

...
Audi и Netflix си партнират във филма The Gray Man,
Коментари Харесай

Audi и The Gray Man се събират за истински екшън

Audi и Netflix си партнират във кино лентата The Gray Man, с цел да показват света на Сиера Сикс, изигран от Райън Гослинг.

В качеството си на публична автомобилна марка на кино лентата, четири модела Audi ще бъдат показани - напълно електрическия Audi RS e-tron GT и Audi Q4 Sportback e-tron, както и Audi RS 7 Sportback и Audi R8 Coupe.

Филмът направи премиерата си в определени киносалони по света на 15 юли и ще бъде наличен по Netflix в целия свят от 22 юли.



The Gray Man е актуален екшън трилър със звезден актьорски състав: Райън Гослинг (Сиера Сикс), Крис Евънс (Лойд Хансен), Ана де Армас (Дани Миранда), Джесика Хенуик (Сюзън Брюър), Реге Пейдж (Дени Кармайкъл), Вагнер Моура (Ласло), Джулия Бътърс (Клер), Дануш (Авик Сан), с Били Боб Торнтън (Доналд Фицрой) и Алфре Уудард (Маргарет Кейхил) и други

Четири автомобила Audi са в центъра на вниманието.

Напълно електрическия Audi RS e-tron GT е колата на сътрудник Сиера Сикс (Райън Гослинг), а изцяло електриелектирческия Audi Q4 Sportback e-tron е ръководено от сътрудник Дани Миранда (Ана де Армас). Audi RS 7 Sportback взе участие в гонене с сътрудник Дани Миранда зад кормилото, а Audi R8 Coupé се вижда в поредност от екшън подиуми с Авик Сан (Дхануш).



" Този филм има завладяваща сюжетна линия и конспирация ", споделя Хенрик Вендерс, управител AUDI AG. Той изяснява същинската значителност на ролята на Audi в основаването на продукцията, която надалеч надвишава елементарното даване на коли.

" Това съдействие ни накара да усетим екшъна и високата скорост. Подобно на братята Русо, ние в Audi използваме технологиите, с цел да създадем нещо невиждано без аналог към сегашния миг ", сподели Вендерс. " Audi работи с режисьорите Джо и Антъни Русо по избора на новите коли. Беше очарователно да бъдем сътрудници в тази кино продукция и да работим в тясно съдействие с Netflix ".

" Като разказвачи на истории постоянно сме се интересували доста от откриването и проучването на нови технологии, с цел да намерим нови способи, с които да реализираме резултат, който никой не е съумял да реализира до момента. Това е движеща мощ за нас. Такъв метод бих приложил към всичко, изключително към еволюцията, която се случва с автомобилния свят сега. ", разяснява Антъни Русо

Колкото и да обичам колите от предишното и сегашното, сигурно най-вече ме интересува колите на бъдещето. Това е една вълнуваща нова граница, която ще донесе напълно нови прекарвания за нас освен като водачи или консуматори, само че и като хора, които би трябвало да съжителстват с колите. "
След стартирането в Netflix на 22 юли 2022 година Audi ще опише историята на Audi Q4 Sportback e-tron* в цифров късометражен филм, в който феновете ще научат по какъв начин сътрудник Дани Миранда (Ана Де Армас) среща за първи път електрическия си автомобил.



Сътрудничеството сред Audi и Netflix ще оживее в близо 30 страни по света, като на международните министър председатели ще участва напълно електрическият автопарк на Audi, както и обществени и цифрови активации, с цел да могат почитателите да се потопят още повече в света на The Gray Man.

Научете повече по какъв начин братята Русо са работили с Audi за основаването на The Gray Man

Гледате извънредното видео зад кулисите, представящо колите в деяние.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР