Audi анонсира, че по време на международното изложение в Женева ще представи

...
Audi анонсира, че по време на
международното изложение в Женева ще
представи
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Audi с четири зареждаеми хибрида

Audi анонсира, че по време на международното ревю в Женева ще представи нови зареждаеми (plug-in) хибридни версии на моделите си Q5, A6, A7 и A8, като всеки един от тях ще бъде в положение да предложи опция за изминаването на над 40 километра в напълно електрически режим на работа на задвижващата си система.

Новите хибридни оферти на Audi, коите ще бъдат обозначени като TFSI e, ще бъдат налични също по този начин в две съществени версии- комфортно и спортно осъществяване, като вторият- S line, ще се отличава с по-спортно окачване и ръководство, и с по-голямо подпомагане от страна на електрическия мотор.

При новите хибридни Q5, A6, A7 и A8, литиево-йонната батерия е с потенциал от 14.1 kWh, а клиентите им ще могат да избират между три основин режима на работа на хибридната задвижваща система. Чистият електрически е обозначен с EV, в Auto системата комбинира двата източника на енергия, а при третия- Hold, електрическата енергия не се употребява, а се съхранява за употреба на по-късен стадий. За пълното презареждане на батерията са необходими около 2 часа при токоизточник 7.2 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР