Атрисата Елена Начева, която е съпруга на звездата от Комиите

...
Атрисата Елена Начева, която е съпруга на звездата от Комиите
Коментари Харесай

Жената на Кръстьо Лафазанов умря внезапно

Атрисата Елена Начева, която е брачна половинка на звездата от " Комиите " Кръстю Лафазанов, е умряла ненадейно преди няколко седмици и никой не е схванал за това. Тя си е отишла на 24 септември, научи Lupa.bg. Елена Начева беше млада, едвам на 61-годишна възраст. Не се оповестява каква е повода да си отиде без време. Тя обаче беше здрава и до последно работеше.

Новината за кончината оповестиха нейни близки едвам през днешния ден в обществените мрежи. " Нашата скъпа Елена пое по Небесния път на 24.09.2022 година ️Обичаме те! ", гласи текстът на скръбното известие. Няма детайлности по кое време е било погребението. " Къци е унищожен от тъга ", споделят сътрудниците на артиста.



Актрисата е родена на 28 юли в град Бургас. Тя е съученичка на поетесата Петя Дубарова, лишила се рано-рано от живота си още на 17 година Елена Начева е приключила актьорско майсторство за куклен спектакъл във ВИТИЗ " Кръстьо Сарафов ", випуск 1985, и работи в Народен спектакъл " Иван Вазов ". Театралния си дебют прави през 1985 година в ролята на Циганката в " Чувалът с картофи " в Добричкия куклен спектакъл " Дора Габе ". Филмовият си дебют прави през 1988 година във кино лентата " Забранено за възрастни ", където играе учителката.

Запознава се със брачна половинка си Кръстю Лафазанов във ВИТИЗ. Двамата се женят, когато са в трети курс. Имат наследник и щерка.

Редакцията на Lupa.bg изрича съболезнованията си към опечалените близки на Елена Начева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР