Атрактивният смартфон Xiaomi с акцент върху мобилния гейминг е практически

...
Атрактивният смартфон Xiaomi с акцент върху мобилния гейминг е практически
Коментари Харесай

Геймърският смартфон Xiaomi Blackshark на две нови изображения

Атрактивният смарт телефон Xiaomi с акцент върху мобилния гейминг е на практика формален и малко преди анонса му, в Twitter акаунта на компанията се появиха две нови промоционални изображения на Blackshark .

От тях проличава, че дисплеят е продълговат, а страничните рамки са минимални, до момента в който гърбът има много ексцентричен дизайн, който припомня повече на геймърските преносими компютри, в сравнение с мобилен телефон.

Първото изображение демонстрира лицевата част с дългия екран, за който скорошна информация от AnTuTu ни подсказа, че може да има Full HD+ резолюция. Без изненада, телефонът е показан паралелно с геймърския портативен компютър Xiaomi Gaming Laptop, който китайците демонстрираха в края на март дружно с Mi Mix 2s.

Второто изображение също е напълно красноречиво и демонстрира гърба на Blackshark. Така виждаме двойната задна камера и LED светкавицата. Присъстват и игриви зеленикави детайли, които пък ни навяват спомен за Razer.

Като параметри, появяването на Xiaomi Blackshark в бенчмарка Geekbench ни разкри, че телефонът ще употребява мощния чипсет Snapdragon 845 и ще има цели 8 GB RAM оперативна памет, работейки с Android Oreo.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР