Атрактивният модел от Mate 10 серията на HUAWEI - Mate

...
Атрактивният модел от Mate 10 серията на HUAWEI - Mate
Коментари Харесай

HUAWEI Mate 10 Lite получи софтуерен ъпгрейд с по-забавни функции за потребителите в България

Атрактивният модел от Mate 10 серията на HUAWEI - Mate 10 Lite, получи няколко нови софтуерни ъпгрейда, които са налични към този момент и за потребителите в България.Подобренията са основани особено, с цел да прибавят още екстри, функционалности и като цяло да носят повече развлечение за хората.

Представен на пазара през октомври предходната година, моделът към този момент е поръчан от над 3 милиона души по света, с помощта на елегантния си HUAWEI FullView екран и изключителните четири камери. Сега към този момент Mate 10 Lite дава на потребителите на Android бърза, безвредна и точна функционалност за лицево различаване.

С новата Face Unlock функционалност, HUAWEI Mate 10 изпъква измежду конкурентните устройства в тази ценова категория. Функцията е доста сходна с тази на iPhone X.

Вие нагласяте настройките, оставяте предната камера да засече чертите на лицето ви и тогава, можете да отключите телефона, употребявайки софтуера за различаване на лицето. Той може бързо и сполучливо да разпознае лицевите черти и да отключи телефона за милисекунди. Тази функционалност внася още повече съвременен начин на живот в потреблението на смарт телефона, а и е доста практична, в случай че да вземем за пример ръцете ви са влажни.

Когато става въпрос за елементи на настройките, потребителят на Apple iPhone X би трябвало да плъзне екрана, до момента в който Mate 10 Lite предлага две благоприятни условия: 1) Директно отключване 2) И отключване с плъзване по екрана. Ако изберете втората алтернатива, можете да се възползвате от интелигентната функционалност за известия, която заключва вашите вести на екрана.

Ако HUAWEI Mate 10 Lite разпознава, че потребителят на телефона в този миг не е неговият притежател, автоматизирано ще скрие информация като смс-и, WeChat, Whatsapp, Line, QQ и други По този метод поверителната информация ще бъде непокътната.

Темата с лицевото различаване е значима и е редно да дискутираме по какъв начин се подсигурява сигурността на потребителското преживяване. Лицевото ID различаване на HUAWEI Mate 10 Lite има три равнища на отбрана: 1) Сигурност на данните.

Лицевата информация за потребителите се пази в Kirin чипсета CPU TEE (Trusted Execution Environment), която подсигурява няколко равнища на сигурност. 2) Алгоритмична сигурност. Това значи, че логаритъм събира повече от 1000 точки лицева информация, с цел да накара телефона да разпознава единствено вашето лице. 3) За да предотврати случаи, в които някой може да отключи телефона ви до момента в който спите, лицето ви не може да бъде разпознато със затворени очи.

Какво още? Обновената версия интегрира занимателни AR селфи екстри. HUAWEI Mate 10 Lite е оборудван с 4 камери, две от които са предни. Този дизайн на камерите оказва помощ на потребителите да уловят красивите цветове и изключителни фотоси с „ боке " резултат. Това значи, че елементарно може да се насладите на неповторими селфи фотоси. Сега, с новата AR функционалност за добавена действителност, можете още повече да се забавлявате със своята предна камера.

Първо, можете да изберете няколко новаторски действителни подиуми и фонове, употребявайки снимането с „ добавена действителност ". С тези изобретателни AR преживявания, можете да си извършите виртуална фотография пред Биг Бен, Айфеловата кула или даже пред Харбър Бридж в Сидни.

Как да възобновим:

Стъпка 1: Settings-System update



Стъпка 2: Кликнете в горния десен ъгъл бутона с трите точки – Изтеглете най-новия цялостен софтуерен пакет



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР