Атрактивни цени за ателиета и офиси - само в Грийн

...
Атрактивни цени за ателиета и офиси - само в Грийн
Коментари Харесай

Промоция: Ето колко струват жилищата в един от...

Атрактивни цени за ателиета и офиси - единствено в „ Грийн Плейс ”

Четири от шестте секциите в „ Грийн Плейс “ (GreenPlace) - жилищния комплекс от висок клас на Пловдив, към този момент са с Акт 15 и до 2 месеца се чака Акт 16. Това оповестиха от организацията за недвижими парцели „ Гаранти “, която продава жилищата и офисите извънредно, непосредствено от вложителя, без комисиона от купувача.

Цените на парцелите сега са промоционални - от 600 до 690 евро за кв. м. Те са извънредно конкурентни, като се има поради, че комплексът е измежду водачите по разкош в Пловдив поради просторните пространства, рядко срещани през последните години, висококачественото строителство и материали. Луксозен е и като местоположение - името на комплекса „ Грийн Плейс “ (буквално преведено „ Зелено място “) подсказва за неговата локация - ​в най-зеления и мечтан за живеене пловдивски регион, на метри от Гребната база и мол „ Пловдив “ и на минути от центъра на града. Кварталът е с ниско застрояване и разрешава добра панорама и красива гледка от цялата постройка.

Обектът е от 6 жилищни секции, с два до три жилището на етаж. В синхрон с мястото, в „ Грий​н Плейс “ са оформили красива зелена зона. Вътрешен двор с детски ъгъл „ разделя “ обособените секции на комплекса. Голяма ч​аст от 150-те жилището са продадени още „ на зелено “, показват от „ Гаранти “.

На партерното равнище има жилища с градини с повърхност 60 и 100 квадрата, които при предпочитание на клиента могат да бъдат превърнати в офиси или различен вид пространства. Проектът на комплекса е на арх. Жива Вранчева и арх. Антон Благоев от „ Модус студио “, които с изключение на жилища са присъединили и медицински център и оптика, които към този момент имат своите притежатели.

В момента се продават състезателен център, фризьорски салон - 70 кв. м, и магазин за пакетирани артикули - 130 кв. м. Според брокерите от „ Гаранти “ спортният център със своите 350 квадрата и малко кафене предлага положителни благоприятни условия за всеки, подготвен да влага в него. Помещението е уместно за фитнес център, само че може да се раздели и на по-малки зали за подготовка, допълват от организацията.

Паркирането в „ Грийн Плейс “ е решено посредством под земята паркинг, с гаражни кафези за 150 коли, които се дават чартърен. Разполага и с 30 надземни гаража , които към този момент са продадени.

Инвеститори на „ Грийн Плейс “ са компаниите „ Подем “ и „ Щром “, чиито притежатели съблюдават обещанието си за европейско качество с немски привкус в осъществяването му. При строителството са употребявани австрийски тухли - поротерм на компания Wienerberger, външната мазилка е с топлоизолационна система Baumit. Дограмата е немска КВЕ 5-камерна със стъклопакет с мултифункционално стъкло модел 4 сезона, хидроизолацията на покрива е немската Sikaplan 18, тавани и стени - гипсова мазилка на Кnauf, парапетите са от неръждаема стомана на ТисенКруп, стълбищното осветяване - с лампи LED технология, които се задействат от сензори за придвижване, както и ръчно.

ПОД НАЕМ

2 от секциите на „ Грийн Плейс “ се дават чартърен. Първите наематели могат да се настанят при започване на месец май, конкретизират от организацията за недвижими парцели „ Гаранти “. Предлаганите жилища са извънредно просторни, с повърхност от 130 до 200 кв. м, обзаведени са с дизайнерски мебели и висококачествени уреди. Част от тях разполагат и с невероятна панорама към тепетата и просторни панорамни тераси. Осигурени са паркоместа в подземния паркинг на всеки, който желае да наеме жилище.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР