Атрактивни и секси - така се чувстват дамите, фотографирани от

...
Атрактивни и секси - така се чувстват дамите, фотографирани от
Коментари Харесай

Баби се снимаха в доста разголена фотосесия

Атрактивни и секси - по този начин се усещат дамите, фотографирани от Криси Спаркс от Бирмингам. Тя е занаятчия на "будоарната снимка " и благодарение на грим, осветяване и лека постановка може да вземе от всяка една дамата най-хубавото.

"Целта ми е да взема от всяка една жена най-хубавото. Без значение на какъв брой са години, дали са слаби или цялостни. С вярното театралничене, осветяване и стилизиране всяка една жена може да наподобява красива ", уверена е Криси.

В студиото си Dollhouse Photography, което предлага и първокласно долно долни дрехи, корсети и рокли, Криси и нейният отбор фотографират дами от всички възрасти. Най-силно трансформацията си проличава при по-възрастните дами.

"След като направя фотографията, я обработвам с фотошоп и премахвам всички дефекти от моделите. Изглаждам силуета, понижавам бръчките, най-после дамите са неузнаваеми ", разкрива тайните си Криси.

Тя признава, че реакцията на клиентките й са разнообразни - някои избухват в смях, други се разплакват. Повечето благодарят и даже носят дарове. "Често се вижда по какъв начин фотосите им връщат самочувствието, когато се видят отново толкоз красиви ", споделя надарената фотографка.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР