Атрактивната слот игра вече е достъпна за потребителите на най-големия

...
Атрактивната слот игра вече е достъпна за потребителите на най-големия
Коментари Харесай

Слот игра Diamond Plus с Христо Стоичков

Атрактивната слот игра към този момент е налична за потребителите на най-големия игрален уебсайт у нас WINBET. Както евентуално се досещате, специфичното тук е наличието на самия джентълмен на Златната топка - най-успешният футболист в историята на България.

В Diamond Plus Христо Стоичков извършва ролята на уайлд знак, който може да се появи на риловете и да размени останалите детайли, оформяйки печеливша композиция. Заглавието е създадено от родния провайдър, а в идващите редове ще ви разкажем повече за нея.

Diamond Plus и специфичното присъединяване на Христо Стоичков

Този
слот на Amusnet Interactive се играе с 10 на брой печеливши линии и във формат 5х3 - пет рила и три редици със знаци. С изключение на късметлийската седмѝца, детайлите в Diamond Plus са плодчета - лимон, череши, слива, портокал, грозде, любеница и банани. 

Естествено, особено внимание заслужава уайлдът, в който виждаме самия именит футболист на Барселона и националния тим Христо Стоичков. Когато този знак се появи, той ще покрие целия рил и ще помогне за образуването на сполучлива композиция. Трябва да имате поради, че в тази ситуация уайлдът се появява само на рилове 2, 3 и 4. Когато уайлдът е задействан, той освен ще “задържи ” целия рил, само че и ще задейства гратис приплъзване на останалите рилове.

При Diamond Plus играчите могат да се възползват и от Gamble функционалност, позволяваща им да удвоят всяка една облага по-малка или равна на 350 заема. Това се случва напълно по избор на потребителя, като той би трябвало да избере алено или черно за картата, сложена пред него. Ако догатката му е вярно, облагата се удвоява. Но в случай че е неверно, той я губи.

Разбира се, игрите на Amusnet Interactive вървят и с добре известния четиристепенен напредничав
джакпот. Разделен на четири равнища - пика, купа, каро̀ и спатия, джакпот режимът се задейства на инцидентен принцип по време на игра. Пред потребителя ще се покажат 12 карти за игра, а задачата пред него е да изтегли три броя от един и същи тип. Ако това се случи, той печели съответния джакпот.

Специалното издание на Diamond Plus с именития Христо Стоичков е налично в онлайн
казино winbet.bg и може да бъде задействано както в цялостен, по този начин и в демо режим. Безплатната версия на играта разрешава да се запознаете с нея и да прецените дали да ви подхожда, без да рискувате да претърпите каквото и да е финансови загуби.

Бонус Календар Януари на WINBET

31
бонуса за 31 дни - това е философията на на най-големия игрален уебсайт у нас WINBET. Всеки един регистриран консуматор на платформата може да отвори съответната къщурка, предопределена за датата от календара. Там играчите ги чакат приятни изненади като кеш бонуси (с или без депозит), безвъзмездни игри и безвъзмездни завъртания.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР