Атрактивна и конкурентна гама, стартираща на цена от 31 990

...
Атрактивна и конкурентна гама, стартираща на цена от 31 990
Коментари Харесай

НОВОТО CLIO: АТРАКТИВНА, КОНКУРЕНТНА И АДАПТИРАНА ЗА РАЗЛИЧНИ НУЖДИ ГАМА

Атрактивна и конкурентна гама, започваща на цена от 31 990 лева
Избор от пет задвижващи елемента, измежду които икономичните E-Tech full hybrid 145 и двугоривния (LPG и бензин) TCe 100.
Три равнища на съоръжение, измежду които Esprit Alpine.
Повече информация за модела след лансирането му през септември.

Референция в сегмента от 5 генерации, най-популярен френски автомобил за всички времена с над 16 милиона продажби от 1990 година, Clio се преоткрива непрестанно. Новото Clio е по-атрактивно, с цел да отговори на потребностите и упованията на клиентите.

Семпла и добре оборудвана гама
Гамата на новото Clio е семпла с три добре оборудвани равнища - Evolution, Techno и Esprit Alpine. Изборът на мотори е най-изчерпателният в сегмента, с цел да може всеки клиент да открие подобаваща за своите потребности настройка: цялостен хибрид, двугоривен (бензин и LPG), бензин или дизел. Едно от преимуществата на новото Clio е неговият E-Tech Full Hybrid 145 к.с. мотор, комбиниращ наслаждение от шофирането, показване и изгодност (4,2 л/ 100 км и 95 г CO2 / км, съгласно WLTP).

Търговската политика на Renault, основана на следена диферсификация и по-ниски разноски за произвеждане и дистрибуция, разрешава на марката да стартира новото Clio на конкурентни цени, в това число разноските за обслужване.

Новото Clio ще бъде стартирано в България през септември 2023 година

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР