Атрактивна бонус игра изкушава клиентите на игрална зала в Пловдив.

...
Атрактивна бонус игра изкушава клиентите на игрална зала в Пловдив.
Коментари Харесай

Атрактивна бонус игра изкушава клиентите на игрална зала в Пловдив

Атрактивна бонус игра изкушава клиентите на игрална зала в Пловдив. Новата бонус игра „ Lucky Box ” в Royal Club Bushido е както за нови, по този начин и за постоянни клиенти. Бонус играта ще се състои всеки вторник, четвъртък и събота като играейки с персоналната си карта, всеки клиент на игралната зала получава при изгубени 50 лв. бонус от 10 до 100 лв..
Прочетете още
Припомняме, че на 29 декември коледна
бонус игра с награден фонд 10 000 лв. чака посетителите на , а всеки петък от 20:00 часа се организират седмични томболи, с разнообразни наградни фондове, като на 15 декември ще има огромна бонус игра с облага 4 500 лв.. 

Персонална потребителска карта, с която всеки клиент може да се снабди, натрупа пък още повече спомагателни
бонуси.



Атрактивните благоприятни условия за облага, в композиция с чудесно обслужване, са това което трансформира игралната зала в обичано място за развлечение на всеки посетител. Всеки ден стартира с невероятни промо игри и атрактиви
бонуси.

Печалбите от томболите могат да бъдат видени на фейсбук страницата на  където всекидневно се разгласява настояща информация по отношение на идни игри и нови попълнения към игралната зала, каквито ще бъдат и новите
слот микс машини.

Във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, се организират дневни томболи, които са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се усилва. Всеки понеделник и сряда има „ Дъжд от мистерии ”, който дава на посетителите на игралната зала опция за продобиване на разнообразни и атрактивни суми.



Промо игри и ежедневни
бонуси чакат гостите на , като за постоянните клиенти на игралната зала има още бонуси, както и бонус чекове.

Посетителите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в сектора. Ежедневните
бонуси и седмичните томболи са единствено част от изненадите, които казиното дава на своите гости.

Освен обслужване на професионално равнище и приятелското отношение, клиентите имат разполагаем и безвъзмезден бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни питиета.

  е ситуиран в комплекс  7 points , намиращ се на булевард „ Санкт Петербург “ 131. Освен игралната зала, посещавайки обектите в комплекса можете да се възползвате и от безвъзмезден паркинг, а единствено на метри са ситуирани и най-атрактивните нощни заведения в града.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР