Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо
Коментари Харесай

Утре времето остава без промяна, температурите продължават да падат

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за ноември.

През идващото денонощие времето в страната ще остане без основна смяна. В равнините и към водните басейни ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Около и след обяд облачността ще се раздира, видимостта ще се усъвършенства. Предимно слънчево ще е времето над планинските региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще се намалят още малко и минималните ще са сред 5 и 10°, в обособени котловини ще са и по-ниски. Максималните температури ще са най-вече сред 14° и 19°.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – до мощен вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра – към 14°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. След обяд облачността ще се раздра и видимостта ще се усъвършенства, само че по здрач още веднъж ще се вплътни. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 16-18°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

На 05.11.2018 слънцето ще изгрее в 07:05 часа и ще залезе в 17:15 часа. Продължителност на деня 10:10 часа.

На 05.11.2018 луната ще изгрее в 04:13 часа и ще залезе в 16:29 часа. Осветеност на диска в 0h UT 9 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР