Зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ - СДС

...
Зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ - СДС
Коментари Харесай

Във Видин: Росица Кирова от ГЕРБ - СДС в сблъсък с червеното острие проф. Румен Гечев

Зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще влезе в конфликт с аленото острие проф. Румен Гечев. Предимството на Кирова е, че си е вкъщи, до момента в който професорът е " пришелец " - от София. Задачата пред Румен Гечев на този избор е да завоюва мандат, откакто на предишните избори Българска социалистическа партия не изпрати нито един представител от считания в миналото за алена цитадела район.

 

Любен Иванов води листата на Политическа партия - Демократична България, Иво Цанев - на Движение за права и свободи.

От " Възраждане " за класиране ще се бори Вера Александрова, а от Има Такъв Народ - Милен Милчев.

 

В листата на " Възраждане " настанаха промени от предходния избор. Валери Сираков се отдръпна от мястото си в Народното събрание, с цел да стане общински консултант, и на неговото място влезе Вера Александрова от Белоградчик. И в този момент тя води листата във Видин на партията на Костадин Костадинов.

 

За гласа на десния гласоподавател във Видин ще се бори и проф. Вили Лилков, който повежда листата на новата коалиция " Синя България ".

 

Видинският изборен район е един от дребните. Той изпраща единствено четирима представители в Народното събрание. И на предишния избор нито една политическа мощ не съумя да се пребори за два. ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, Движение за права и свободи, " Възраждане " и Политическа партия - Демократична България взеха по един.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР