Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г. 29-годишната

...
Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г. 29-годишната
Коментари Харесай

Новата Мисис Бургас 2024 г. е вахтен офицер на боен кораб, майка и съпруга

Десислава Димитрова безапелационно завоюва купата Мисис Бургас 2024 година 29-годишната дама е майка на момченце на година и половина, щастливо омъжена, по професия - военнослужещ. Крехката и грациозна физика на Десислава не издава твърдия темперамент, тъй като Мисис Бургас е вахтен офицер по ръководство на боен кораб II ранг. 

Десислава поема по стъпките на своя татко военнослужещ във военновъздушните сили и брат си офицер на търговски транспортен съд. Съпругът на мисис Бургас също е офицер на транспортен съд и което отсъства с месеци за корабоплаване. Това несъмнено слага капитан лейтенант Димитрова пред още-по-голяма отговорност.

 
Сега, с изключение на да имам отговорност към възпитанието на детето си, да бъда образец за него, с изключение на отговорността да вардя достойнството на пагона, имам отговорността да вардя и достойнството на купата и да давам образец за обществото.
Десислава Димитрова - Мисис Бургас

За Мисис Бургас предстоят доста задължения, един от които е през идната година, когато би трябвало да показа Бургас и България на интернационалния конкурс Мисис Туризъм Интернейшънъл. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР