Атмосферното налягане още малко ще се повиши, но ще остане

...
Атмосферното налягане още малко ще се повиши, но ще остане
Коментари Харесай

Не забравяйте чадъра в четвъртък, чакат ни облаци, дъжд и на места гръмотевици

Атмосферното налягане още малко ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца. През нощта превалявания ще има на малко места - основно в крайните югозападни и североизточни региони. Над останалата част от страната ще има и краткотрайни разкъсвания на облачността, само че в края на нощта в доста региони видимостта ще бъде понижена. Ще бъде безшумно с минимални температури сред 5 и 10 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Утре въздушната маса ще се задържи неустойчива, облачността - най-вече забележителна, към и след обяд - купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони в Източна България, съпроводени и с гръмотевична активност.
 време дъжд ThinkStock/Getty Images
Преобладаващите оптимални температури ще са сред 13 и 18 градуса.
 
Над Черноморието ще е най-вече облачно и основно в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, тук-там интензивни. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър.
 
Максималните температури ще са 12-15 градуса . Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Морето ще е съвсем умерено, в множеството региони с 1 бал неспокойствие.-->
 време дъжд ThinkStock/Getty Images
Над планините ще е най-вече облачно с валежи от дъжд, на височина над 2000 метра от сняг. На места в Родопите след обяд ще има и гръмотевична активност. Ще духа слаб до сдържан вятър от западната четвърт. Максималната температура на 1200 метра - към 9 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса.
 време дъжд ThinkStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР