Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за

...
Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за
Коментари Харесай

В източната половина от страната ще има валежи, в повечето райони от сняг

Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от междинното за месеца. Днес ще остане най-вече облачно. В източната половина от страната ще има превалявания, в множеството региони от сняг. Временни разкъсвания на облачността ще има над западните региони. Ще духа до сдържан, в Източна България и краткотрайно мощен северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните: 1°-6°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно, тук-там в масивите от Източна България ще превалява слаб сняг. Там, по проходите ще има условия за навявания и преспи. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд, по северното крайбрежие дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 3°-5°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще е към 3, по северното крайбрежие до 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 51 мин. и залязва в 16 ч. 54 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 3 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 9 мин. и изгрява в 15 ч. и 9 мин. Фаза: три дни преди пълнолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР