Атмосферното налягане днес ще е близко до средното за месеца.

...
Атмосферното налягане днес ще е близко до средното за месеца.
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане през днешния ден ще е близо до междинното за месеца. През деня ще доминира слънчево време, само че въздушната маса още веднъж ще е неустойчива. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно към и след обяд ще превали и прегърми. Има условия и за градушки. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места в часовете към и след обяд ще превали и прегърми. Сутринта тук-там ще има мъгла. Ще духа най-вече слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието преди обяд ще е най-вече слънчево. Около и след пладне ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали, допустимо е и да прегърми. Привечер над множеството региони ще се обясни. Максималните температури ще са 22-25°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч и 49 мин и залязва в 21 ч и 3 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 14 мин. Луната в София изгрява в 5 ч и 4 мин и залязва в 20 ч и 19 мин. Фаза: един ден преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР