Атмосферата от миналата седмица запазва тенденциите за напрежение и неясноти

...
Атмосферата от миналата седмица запазва тенденциите за напрежение и неясноти
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 юни

Атмосферата от предходната седмица резервира трендовете за напрежение и неясноти и освен това ще се прибавят нови,  усложняващи фактори. Намаляващата Луна слага акцент върху дотъкмяване и привършване на действия. Меркурий, който е в знака на сигурността Рак, забавя придвижването си на 17 и 18 юни, а по-късно минава в ретроградно придвижване, съчетано с Новолуние в Рак и Затъмнение. Някои събития ще утихват, с цел да наберат нова мощ и да излязат на напред във времето още един път, когато наближи затъмнението на 21 юни. Напомням ви, че при затъмнения силите са доста мощни, а преценката е мощно затруднена.  В идващите няколко дни след затъмнението е добре да се заобикалят вземането на значими решения, генерирането на спорове и нападателната среда.

При затъмнение, подтиснатите сили бликват с огромна мощ. Затъмненията могат да провокират неочаквани събития, чиято цел е да внесат смяна в живота ни, да ни извадят от комфортната зона на комфорт. Тези събития изискват съществени трансформации за привършване със остарялото и предоставяне път на обновлението посредством нови условия в живота ни.

Ще завършват процеси, почнали към затъмненията в интервала 26 декември, 2019 година - 10 януари, 2020, само че ще се задействат нови процеси. Слънчевото затъмнение ще сложи  завършек на един цикъл и ще подготви  новото начало на идващия цикъл. Това е един мощен интервал за освобождение от персонална, родова и групова карма.

ОВЕН

Ако не се поддадете на контрола на страстите си и склонността към прибързани решения, през седмицата ще можете да владеете обстановката. Насочете вниманието си към търпението и опазване на постоянните структури, които сте основали до момента. Активни дейности, започване на нови планове не ви се предлагат. Забавено придвижване на Меркурий, в комбиниране с мъглата от затъмненията ви насочват към дотъкмяване и привършване на отговорности, договорни връзки, взаимоотношения. Бъдете оптимално съсредоточени при шофиране, водене на настоятелен диалози и разяснения. В дните към Новолунието, напрежението може да се увеличи. Към вас ще се върнат остарели обстановки, засягащи фамилни връзки, недвижима благосъстоятелност, връзки с родители. Все отново не изпускайте от фокус главните си цели. Погрижете се за стабилността на финансовото си положение. Бъдете умерени в разноските, а прекалените  разточителства могат да доведат до бъдещи усложнения. Ориентирайте се към разкриване на  нови източници на приходи.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ще ви настрои към занимания, които са свързани с познати за вас „ води “. Водещата тематика, която ще се развива в един по-дълъг интервал от време е обвързвана с целите ви, реализиране на мечтаните приходи, активиране на нови източници, само че и най-много опазване на постоянните структури. Засиленият информативен поток ще насочи вниманието ви към нови благоприятни условия, свързани с научаване на информация, преразглеждане на договорни връзки, възобновяване на остарели контакти, срещи с нови персони, които могат да ви покажат нова посока в живота ви. Все отново, бъдете внимателни, информацията е голяма, замъгляването и неяснотите към развиването в бъдеще, в комбиниране със стационарен Меркурий, предлагат да се вслушате в своята вътрешен глас и да не избързвате с крайни решения. Бъдете дейни в приключването на задания от минали интервали, а по този начин също се освободетеа от контакти и взаимоотношения, които ви лимитират.

БЛИЗНАЦИ

Слънчевият интервал, който при вас се задейства след рождения ви ден, ви подарява с прилив на сила, възторг, позитивизъм, предпочитание за промени. Все отново не подценявайте обстоятелството, че преминавате през кулоар, основан от затъмненията, бъдете умерени, овладейте склонността си към взимане на прибързани решения най-много в дните към Новолунието. Меркурий, който е ваш планетен шеф, забавя придвижването си, което ще се отрази със закъснение на менталните процеси. Отделете време и подредете мислите си съгласно посоката, в която желаете да се движите въпреки и на този стадий тя към момента да не е ясна. Огледайте живота си до момента, оценете това, което ви е донесло триумф и ви е извело напред, а останалото пуснете. Изчистете всички мисли, които ви пречат да имате живота, който желаете. Намирате се в интервал на сериозна пренастройка.  Можете да преодолеете всяко предизвикателство, пробвайте се вие да насочвате събитията. Чрез уменията си да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, посредством репутацията, която сте си обезпечили, можете да постигнете добра позиция в колектива или по-високо публично състояние. Бъдете уверени, следвайте целите си и отстоявайте ползите си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР