Атлетико Мадрид ще напълни сериозно касата си от трансфера на

...
Атлетико Мадрид ще напълни сериозно касата си от трансфера на
Коментари Харесай

Атлетико си гарантира очакваните 50 млн. евро

Атлетико Мадрид ще изпълни съществено касата си от прехвърлянето на Матеус Куня в Уулвърхамптън. Бразилецът беше преотстъпен на “вълците ” в края на предходната година и още тогава стана ясно, че изискванията, при които нападателят ще стане благосъстоятелност на британския клуб, са елементарно изпълними. 

Куня трябваше просто да изиграе три мача за новия си клуб, с цел да бъде задействана клаузата за закупуването му. Бразилецът взе присъединяване като запаса в дуелите против Астън Вила от Премиър лийг, Ливърпул за ФА Къп и Нотингам Форест от шампионата “Карабао Къп ”. Това значи, че през юни Уулвс ще заплати на Атлетико 50 млн. евро. 

“Дюшекчиите ” се разделиха с Куня поради неуспеха в Шампионската лига и нуждата да компенсират финансовите си загуби. Жоао Феликс също беше пратен в Англия, само че Челси няма алтернатива за откупуването му. 

Очаква се до броени дни на “Сивитас Метрополитано ” да привлекат Мемфис Депай от Барселона и по този метод още веднъж да засилят конкуренцията в офанзива.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР