Атлетико Мадрид очевидно не се притеснява от войната“, която води

...
Атлетико Мадрид очевидно не се притеснява от войната“, която води
Коментари Харесай

В Атлетико Мадрид не се притесняват от дело за Гризман

Атлетико Мадрид явно не се тормози от „ войната “, която води с Барселона по отношение на проблема с Антоан Гризман, откакто президентът на клуба Енрике Сересо сподели, че не са получили недоволство от никого.

31-годишният французин се завърна в Атлетико като състезател чартърен от Барселона със обвързване „ лос колчонерос “ да закупят играча за 40 милиона евро, само че пораждат проблеми към клаузите, които биха създали този трансфер непрекъснат.
 
Според Барселона, в случай че Гризман играе 45 минути или повече в 50 % от мачовете, в които е разполагаем през първия сезон, това е задоволително, с цел да задейства клаузата, считайки Гризман за състезател на Атлетико.

Но мадридският клуб упорства, че клаузата се задейства, в случай че той играе 45 минути в 50 % от мачовете през двата си сезона чартърен, като треньорът Диего Симеоне постоянно го включва, само че единствено след 60-ата минута.

Испанските медии оповестиха, че Барса възнамерява да съди Атлетико, само че Сересо след съботния мач със Селта Виго, където Гризман влезе още веднъж след 60-ата минута, не остана смутен.

„ Не знам, нищо не е стигнало до нас. Не знаем дали ни съдят. Чие пояснение е вярно? Не знам, в този живот всичко е допустимо “, сподели Сересо.

Ако обстановката не се позволи, Гризман ще се завърне в Барса след края на сезона и защото има контракт до 2024 година, високата му заплата ще бъде друга огромна спънка за каталунския клуб.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР