Атлетико Мадрид обърна Виляреал от 0:1 до 3:1 в мач

...
Атлетико Мадрид обърна Виляреал от 0:1 до 3:1 в мач
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид с късен обрат срещу Виляреал

Атлетико Мадрид обърна Виляреал от 0:1 до 3:1 в мач от 13-ия кръг на Ла Лига. Така „ рохибланкос “ събраха 28 точки на четвъртото място във краткотрайното класиране, до момента в който „ жълтата подводница “ е на 14-ата позиция с 12 точки.

В 20-ата минута Александър Сьорлот стигна до прекрасен пас в наказателното поле и засече топката, само че Ян Облак мазета, Жерар Морено обаче бе на тъкмо място в точното време, с цел да насочи добавка и да се разпише за 0:1.

В добавеното време на първата част Антоан Гризман проби в наказателното поле и превъзходно откри Аксел Витсел, който нямаше по какъв начин да сбърка на празна врата и изравни – 1:1.

Атлетико натисна и сътвори няколко доста положителни благоприятни условия, като в 80-ата минута това даде резултат, откакто Маркос Йоренте плъзна топката към Гризман, който от близко я насочи в мрежата на гостите – 2:1.

Пет минути по-късно интригата завърши. Прецизно подаване на Пабло Бариос стигна до Самуел Лино, а той бе тотално пропуснат от отбраната на Виляреал и с изстрел от близка отдалеченост оформи крайното 3:1.

Севиля и Бетис не се победиха за трети следващ път и приключиха 1:1 на „ Рамон Санчес Писхуан “ в Ел Гран Дерби от програмата на 13-ия кръг в Ла Лига. Гостите поведоха в 72-рата минута посредством Айосе Перес, само че топовен шут на Иван Ракитич избави точката за домакините седем минути по-късно.

„ Верибланкос “ са седми във краткотрайното класиране с актив от 21 точки, а „ лос нервионенсес “ са 13-и с 12. Старши треньорът на Севиля Диего Алонсо не употребява най-голямото име в състава си – Серио Рамос, оставяйки го на аварийна пейка.

Бетис бе покрай попадение още в третата минута, когато Гуидо Родгригес нанесе удар под напречната греда, само че Марко Дмитрович се хвърли и съумя да извади в корнер.

В 15-ата минута Ектор Бейерин прати топката в мрежата на Дмитрович, откакто стреля от границата на наказателното поле, само че след инспекция на ВАР се оказа, че при построяването на офанзивата е имало засада и нулевото тъждество се резервира.

Гостите продължиха да са по-активният отбор на терена и в 35-ата минута стреля от добра позиция, само че сръбският вратар на Севиля блесна със ужасно избавяне.

По-добрата игра на Бетис даде резултат в 72-рата минута, когато отскочила топка се озова в краката на Айосе Перес, който се ориентира най-добре в наказателното поле и с удар в долния ляв ъгъл се разписа за 0:1.

Седем минути по-късно Севиля се добра до изравнително попадение, откакто Доди Лукебакио пусна към Иван Ракитич, който изстреля превъзходен удар от далечна отдалеченост, който попадна неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата на Франсиско Виеитес.

Малко по-късно Бетис още веднъж прати топката в мрежата на Севиля, откакто Айосе Перес пусна към Ектор Бейерин, който от близка отдалеченост я добута във вратата, само че се оказа, че при паса на Перес топката е напуснала очертанията на терена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР