Атлетико Мадрид няма никаква представа на какво се дължи огромния

...
Атлетико Мадрид няма никаква представа на какво се дължи огромния
Коментари Харесай

В Атлетико никой не знае какво става с Гризман

Атлетико Мадрид няма никаква визия на какво се дължи големия отлив във формата на своята звезда Антоан Гризман.

Феновете на Атлетико освиркаха звездата на тима

От началото на сезона французинът, който кавалерски избра да остане в тима макар множеството изкусителни предложения, въобще не наподобява на себе си. Феновете на „ дюшекчиите” ясно демонстрираха своето отрицание по време на градското дерби против Реал (0:0), когато освиркаха 26-годишния състезател при промяната му.

Чоло: Гризман е част от фамилията, подготвени сме да умрем за него

Съдбата на Гризман наподобява предначертана

Треньорският щаб на Атлетико и останалите играчи не се намират в по-различна обстановка. Всички желаят да схванат какво се случва в главата на нападателя, който има 15 мача и едвам 3 гола във всички шампионати.

По-притеснителното за всички в клуба е, че „ седмицата” наподобява някак дистанциран от общите проблеми. Атлетико към този момент изостава с цели 10 точки от водача Барселона и заема 4-ото място в шампионата, като в това време е на път да отпадне в груповата фаза на Шампионската лига за първи път, откогато Диего Симеоне пое тима.

Гризман: Не скърбя, че останах в Атлетико

Срещу Реал всички бяха втрещени от статистиките на французина. Той не опита нито един изстрел по посока вратата на противника и за целия си престой на терена (76 минути) направи едвам 12 опита за пас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР