Атлетик Билбао победи Осасуна с 3:1 като гст в мач

...
Атлетик Билбао победи Осасуна с 3:1 като гст в мач
Коментари Харесай

Атлетик Билбао с обрат на старта на 2022 година

Атлетик Билбао победи Осасуна с 3:1 като гст в мач от 19-ия кръг на Ла Лига. С успеха баските се изкачиха на 10-ата позиция в класирането с актив от 27 точки, до момента в който Осасуна е на 14-ата с пет по-малко.

Гостите стартираха по-добре и в 6-ата минута Алекс Беренгер стреля около лявата греда.

Домакините незабавно реагираха и четири минути по-късно откриха резултата. Йон Монкайола центрира превъзходно в наказателното поле, след което Кике Гарсия с глава от близко осъществя.

Баските подвигнаха оборотите в идващите минути и в 16-ата възвърнаха равенството. Иняки Уилямс проби и центрира в наказателното поле, където Ойхан Сансет засече тъкмо в мрежата на домакините.

В 25-ата минута Атлетик Билбао направи цялостен поврат. Отново Ойхан Сансет бе на точното място и осъществя.

Гостите бяха по-активният тим през втората част и доближиха до трето попадение в мача. Алекс Беренгер центрира великолепно в наказателното поле, където Ойхан Сансет оформи своя хеттрик, реализирайки с акуратен удар.

До края на дуела баските задържаха задатъка си и справедливо завоюваха трите точки, а надълбоко в добавеното време играчът на Осасуна Чими Авила бе изпъден след втори жълт картон в границите на две минути.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР