Атлетическата комисия на щата Калифорния наказа Кубрат Пулев да ходи

...
Атлетическата комисия на щата Калифорния наказа Кубрат Пулев да ходи
Коментари Харесай

Миранда от „Сексът и градът” ще вразумява Кобрата! Член „без проникване” го спасява пандиза

Атлетическата комисия на щата Калифорния наказа Кубрат Пулев да върви два месеца на курс против половото принуждение, задето целуна пред камерата ВИП-проститутката Джени Суши, научи HotArena.

Кобрата ще би трябвало да посещава лекции, проповядващи по какъв начин да се държи освен с дами, само че още и с гейове, лесбийки и всевъзможни други джендъри. В курса били включени и специфични късометражни филми на Дейвид Шуимър, който играе Рос в сериала „ Приятели ”. Лентата се споделя „ Това е принуждение ”, а в американската версия взе участие актрисата Синтия Никсън, играеща Миранда в „ Сексът и градът ”.

Пред спортните управляващи на щата Кобрата мина относително леко – 2500 $ санкция , плюс шест месеца възбрана да се боксира в Съединени американски щати. Ако върви на курса, който е двумесечен, на 22 юли може да му съкратят наказването. Но в случай че откаже да посещава заниманията против полово принуждение, ще изгърми за цяла година, и ще го глобят с още две хилядарки и половина.

Процедурата, която е три пъти седмично, включва лекции с психолози и експерти. Кубрат най-вероятно ще си заплати настрана за личен курс, защото общият се посещавал от всевъзможни полови фанатици и извратени видове. Отделно ще би трябвало да си наеме преводач, тъй като британският не му е доста добър. В края на курса лекторите ще му сформират досие, че се е вразумил.

Една част от курса включва и гледане на късометражните филми на Дейвид Шуимър против насилието над дами. Те са на израелската режисьорка Сигъл Авин. Рос от „ Приятели ” прави тези ленти, защото „ съвсем всяка жена в фамилията и живота ми е била насилвана ”. Специално в американската версия взе участие Синтия Никсън, позната на аудиторията като Миранда от „ Сексът и градът ”. В Щатите Никсън е от най-прочутите лесбийки. Сега Пулев ще би трябвало да се образова от екрана за възгледите й по отношение на междуполовите връзки. Самият Пулев заяви след съвещанието, че не знае дали Джени с голото суши ще го даде под съд пред американските управляващи по тази причина, че я награби и целуна пред камерата. Кобрата отхвърля да я е стискал за задника, каквито обвинявания против него насочиха Суши и адвокатката й Глория Олред. Двете обаче продължавали да го заплашват със съд, и упорстват да получат 300 000 $ от боксьора, с цел да отдръпват обвиняването.

Пулев обаче заплаща по 1000 $ на час на юридическата адвокатска фирма, която пази правата му, и надали ще се поддаде на рекета. „ На колене няма да им падам! ”, сподели Кобрата. „ Уикенд ” научи от източници, близки до боксьора, че няма по какъв начин българинът да бъде наказан дейно поради една целувка. Законите в щата Калифорния били такива, че с цел да влезе в пандиза за сходно посягане, трябвало да има сбъднат полов акт. Членът в закона за полова експанзия „ без навлизане ” предвиждал от шест месеца до една година условна присъда за хора с чисто правосъдно минало, какъвто е Кубрат. А и даже Суши да го осъди, надали трибуналът ще разпореди да й заплати повече от 50 000 $. Срещу ВИП-проститутката има фрагменти, на които искрено предлага секс на хората от свитата на Кобрата по време на купона след успеха му над румънеца Богдан Дину.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР