АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Казината в Атлантик Сити

...
АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Казината в Атлантик Сити
Коментари Харесай

Печалбите на казината в Атлантик Сити са намалели с близо 10% през първото тримесечие на 2024 г.

АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Казината в Атлантик Сити означиха спад на общите си облаги с близо 10% през първото тримесечие на тази година и единствено две от деветте казина са били по-печеливши, в сравнение с преди година, демонстрират данните, оповестени в сряда от държавните регулатори на хазарта.

Деветте казина регистрираха обща брутна оперативна облага от $140,4 милиона през първите три месеца на 2024 година, което е спад от 9,6% по отношение на същия интервал на 2023 година

Когато се включат субектите, работещи единствено в интернет, груповата облага е $155,4 милиона, което е спад от 8,7% по отношение на година по-рано.

Брутната оперативна облага отразява облагата преди лихви, налози, обезценка и други такси и е необятно призната мярка за доходност в хазартната промишленост в Атлантик Сити.

Джейн Бокуневич, шеф на института Лойд Левенсън към университета Стоктън, който учи хазартния пазар в Атлантик Сити, уточни няколко фактора за ниските облаги. Те включват „ увеличение на разхо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР